To je to što me zanima!

Jocić je oslobođen optužbi jer je sutkinja otišla na bolovanje

Sreten Jocić u veljači je oslobođen optužbi za ilegalno posjedovanje oružja. Zastara je nastupila u siječnju. Sutkinja je otišla na dvomjesečno bolovanje 22. listopada
Vidi originalni članak

Sreten Jocić, poznat kao Joca Amsterdam, u veljači je oslobođen optužbi za ilegalno posjedovanje oružja, a to se vjerojatno ne bi dogodilo da sutkinja nije otišla na bolovanje.

Jocić je u veljači oslobođen optužbi zbog apsolutne zastare kaznenog djela koja je nastupila u siječnju.

U ponovljenom suđenju, Jocić je osuđen na deset mjeseci jer je policija još 2008. u njegovom automobilu pronašla pištolj za koji nije imao dozvolu.

Prvostupanjska presuda u tom postupku donesena je u srpnju 2013., nakon čega je uložena žalba. Nakon toga je uslijedio niz nelogičnosti.

Na Prizivnom sudu su naveli kako im je predmet dostavljen 4. listopada 2013. te da je dodijeljen sutkinji Slavki Mihajlović, piše Blic. 

Nakon tjedan dana predmet je poslan tužiteljstvu na razmatranje, nakon čega je vraćen u postupak. Međutim, 22. listopada sutkinja je otišla na dvomjesečno bolovanje, a predmet na kojem piše datum zastarijevanje ostao je zaključan iako je imao oznaku "hitno".

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 18.04.2014.

    "Jedan poziv menja sve"....pjevaju Partibrejkersi....sve su rekli.....

  • diba_1 18.04.2014.

    i sutkinja zna unaprijed da će biti bolesna 2 mjeseca.

  • SAINT 18.04.2014.

    Tipična četri s , rekli bi srbijanci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare