To je to što me zanima!

John McCain se fotografirao s kalifom ISIL-a Al-Bagdadijem?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na internetu su se pojavile fotografije snimljene 2013. godine. Republikanac Rand Paul tvrdi da se John McCain sastao s teroristima, ali da nije znao tko su oni
Vidi originalni članak

Na internetu teoretičari zavjere dijele fotografije koje pokazuju da se američki političar i predsjednik senatskog Odbora za naoružanje John McCain sastao s kalifom ISIL-a Abu Bakr al-Bagdadijem.

Fotografije su snimljene u svibnju 2013. godine kada je John McCain posjetio Siriju i sastao se s navodnim borcima protiv režima sirijskog predsjednika Bašara al-Asada . Na fotografijama je snimljen muškarac koji će kasnije postati kalif ISIL-a. Podsjetimo, ISIL je proglasio kalifat 29. lipnja 2014. godine .

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rand Paul, republikanac i McCainov kolega , rekao je kako se senator zaista fotografirao s teroristima.

- Točno je da se McCain našao s pripadnicima ISIL-a, no tada nije znao tko su oni. Ako ne govorite arapski teško je razlučiti tko su pobunjenici protiv Asadovog režima, a tko pripadnici ISIL-a - rekao je Paul.

McCain pak tvrdi da muškarac na fotografiji nije Bakr al-Bagdadi nego da mu samo sliči.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • StjepanPrelog 08.09.2015.

    Koju cijenu moraju platiti milijuni Sirijaca a sada isto i Evropa samo zato što zapad po nalogu Amerike i njihovog saveznika Saudijske Arabije po svaku cijenu žele skinuti Al Asada odnosno Syrijski režim. I to samo zato jer nije dozvolio Saudima da izgrade plinovod i naftovod preko Syrije do Turske i Evrope. Zapad želi ponovno napraviti istu griješku kao što su napravili sa Afganistanom, Irakom, Libijom i sada to isto rade sa Syrijom. Da se sve te silne milijarde potroše na alternativnu, samo energiju koju nam besplatno daje Sunce (solar energy) svijet bi danas bio potpuno drugačiji. Na žalost McCain je jedan od največih i najkorumpiranijih ratnih profitera Amerike i pobornik ratova. Zašto su ubili Kenedija a ovakav šljam je na poziciji senatora države. Žalosno je i to da nije sam ima ih na stotine među redovima Republikanske stranke. Naoružavali si Talibane u osamdesetim godinama samo da prkose Rusima, u isto vrijeme su naoružavali Iraq i Saddama Huseina i poticali ga rat sa Iranom nakon njihovog neuspjeha početkom osamdesetih, trgovali sa Libijom odnosno Gadafijem, i sa Sirijom da bi na kraju od njih napravili neprijatelja.

  • Herzog(315178) 02.09.2015.

    Pa do jučer su Ameri bili sa njima prijatelji u namjeri da zajedno sruše Asada !

  • ZelenaHrvatska 02.09.2015.

    sta se nije raznio jebem ga u usta ladna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare