To je to što me zanima!

Joksimović tvrdi da je htjela dati izjavu, no postoji snimka...

Osim što je istaknula da je novinar N1 televizije Hrvoje Krešić sve izmislio vezano uz davanje izjava, dodala je i da su joj hrvatski novinari dobacivali i vrijeđali ju
Vidi originalni članak

Nakon što je u hrvatskim medijima danas objavljeno da je srpska ministrica Jadranka Joksimović odbila dati izjavu novinarima iz Hrvatske, uz obrazloženje da "ona bira kome će dati izjavu", te napise je i demantirala. 

'JA BIRAM S KIM ĆU PRIČATI' Srpska ministrica odbila dati izjavu hrvatskim novinarima

Joksimović tvrdi da su novinari to sve izmislili, no nezgodno je to što je novinar N1 televizije Hrvoje Krešić na svom Twitter profilu objavio video ministrice kako ih odbija. 

Podsjetimo, u utorak je održan sastanak na Brdu kod Kranja na vrhu Procesa suradnje u jugoistočnoj Europi (SEECP) kojem je prisustvovao i premijer Plenković. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Usora1 25.04.2018.

    e vidite, ja bi se cudio da prica drugacije tj. da ne laze. no nemojmo se puno hvatati njihovih lazova koji imaju za izvoz, imamo mi i svoji. uzmimo npr. malo godpon malo druga mesica i njegove bisere a na zalost nije sam. i nemojte vi sa kvazi-lijevog spektra odmah pjeniti zbog izbora primjera. znam, ima ih podosta i na kvazi-desnom...

  • 25.04.2018.

    Badava snimka .. ima snimka i o Vucicu a on uporno i u oci laze da nije rekao to sto je rekao. Nije mi jasno sta radimo sa tim ljudima.?

  • cajger 25.04.2018.

    da su bili rašeta i klauški , još bi im gospođa ministarka exscluzivu dala

Komentiraj...
Vidi sve komentare