To je to što me zanima!

Autombil se zapalio na Knežiji, vozač uspio izaći na vrijeme

Drugi auto koji se zapalio danas u Zagrebu na Knežiji u Albaharijevoj ulici oko 12.58 vatrogasci su ugasili za nekoliko minuta. Vozač nije ozlijeđen, a uzrok požara još nije poznat.
Vidi originalni članak

Na Knežiji je danas u Albaharijevoj ulici oko 12.58 sati u Zagrebu gorio auto, potvrdili su iz Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Javio nam se i čitatelj, koji je svjedočio cijeloj situaciju i ispričao što se dogodilo. Vozač je naime bio u autu u trenutku kada se iz njega počelo dimiti.

- Čovjek je odmah izašao kad je vidio dim i maknuo se od auta. Hitna je ubrzo došla i preuzeli su ga jer je bio u šoku. Vatrogasci su također brzo reagirali i požar su jako brzo ugasili - rekao nam je čitatelj.

Na teren je izašlo jedno vatrogasno vozilo sa šest vatrogasaca. Obzirom da su vrlo brzo izašli na teren, požar se nije jako proširio, tako da je intervencija brzo završila.

NEMA OZLIJEĐENIH Na okretištu Dubrava zapalio se auto, vozač krenuo gasiti...

Potvrđeno nam je da vozač nije ozlijeđen, unatoč opasnoj situaciji u kojoj se našao i u kojoj je brzo i spretno reagirao. Nepoznato je kako je došlo do požara auta, a sve okolnosti ove nezgode bit će poznate nakon istrage.

Podsjećamo, danas se na okretištu Dubrava zapalio automobil. Vozač je bio sam u autu, krenuo je gasiti požar pa sve prepustio vatrogascima. Nije bilo ozlijeđenih.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 17.03.2020.

    Ide gas, ide saltanje na 5000 obrtaja i agresivna voznja, neznalico!

  • CacaSeVraca_1 17.03.2020.

    Peugeot: Unboring The Future

Komentiraj...
Vidi sve komentare