To je to što me zanima!

Josipović i Pusić posjetili naše vojnike na Golanskoj visoravni

Tijekom službenog posjeta Izraelu predsjednik Josipović i ministrica Pusić posjetili su hrvatske vojnike u sklopu mirovne misije. O vojnicima su čuli samo pohvale
Vidi originalni članak

U sklopu četverodnevnog službenog puta u Izrael, predsjednik Ivo Josipović i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić posjetili su naše vojnike na Golanskoj visoravni, koji se tamo nalaze u sastavu UN-ovih mirovnih snaga (UNDOF). 

Nakon što je pregledao postroj i porazgovarao s filipinskim generalom, zapovjednikom UNDOF-a, Natalijem Ecarmom, Josipović je pohvalio vojnike.

- Sve informacije koje sam ovdje dobio govore nam da možemo biti jako ponosni na svoje vojnike. Oni uredno izvršavaju sve zadaće i održavaju sigurnost na visini... jednom riječju na ponos su svojoj domovini - rekao je hrvatski predsjednik.


Idi na 24sata

Komentari 32

  • ujo66 14.02.2012.

    po Zvonimiru Cicku koji je neki dan na hrvatskoj televiziji javno izjavio da je josipovicev otac mucki gusio hrvatsko proljece , tamnicio i dao prebijati i proganjati samosvijesne studente, njegov sin ivo aktuelni predsjednik a bivsi savjetnik stjepana mesica i to za vrijeme dok je stjepan mesic bio zasticeni svijedok u optuzbi protiv gotovine i ostalih generala hrvatske vojske po meni nebi trebao posjecivati onu vojsku koju je kroz svoju blizu povjest i kroz povjest njegovih roditelja najmanje zasluzija

  • ujo66 14.02.2012.

    ova pusicka se je rugala probijanju tunela sveti rok , da ce se u tunelu saditi sampinjoni , ignorirala je domovinski rat i branitelje citavo vrijeme . hrvatsku vojsku u saboru javno prozvala zlocincima i osvajacima sta je njena izjava i negativno djelovala na presude nasim generalima a sada ima jos snage da se obrati i posjeti tu istu vojsku po kojoj je javno pljuvala.. sramota.

  • branchwarren 13.02.2012.

    e da mi je vidjet njih dvoje kako čiste snijeg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare