To je to što me zanima!

Josipović vratio spot na 'fejs': Izazvali smo buru na internetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njime smo pokazali besmisao trošenja miliona i miliona na skupo producirane „svejednake“ spotove. Naš spot, drukčiji od sviju, košta nula kuna, poručio je
Vidi originalni članak

Nakon što se bivši predsjednik Ivo Josipović u nedjelju na društvenim mrežama pohvalio sa dva spota za predizbornu kampanju, tijekom poslijepodneva videi su nestali s njegovog i profila stranke na Facebooku.

Nakon nekoliko sati su spotovi vraćeni te ih je Ivo Josipović nazvao 'antispotovima'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Naš „antispot“ ostvario je veliki uspjeh! Na društvenim mrežama i portalima u samo jedan dan pogledalo ga je oko sto tisuća ljudi! Njime smo pokazali besmisao trošenja miliona i miliona na skupo producirane „svejednake“ spotove. Naš spot, drukčiji od sviju, košta NULA KUNA! Platili jedino 1.500,00 kuna za studio. Pokazali smo naše mlade članice i članove koji su zvukovima kamenčića i optimističkim uzvikom „Naprijed Hrvatska!“ pokazali da na političku scenu dolazi nova stranka i nova, mlada generacija. Probili smo i određenu medijsku blokadu, upozorili javnost da smo tu. Zapravo, dva su spota. Prvi, dulji, onaj sa zvukom kamenčića i optimističkim uzvikom, i drugi, onaj koji zvuk razgovora miješa s mojom glazbom s CD-a. Taj spot na kraju poručuje: tu smo, s vama smo! U spotovima, s obje strane kamere, naše su članice i članovi, volonteri i prijatelji. Hvala svima, hvala Ireni Škorić na (anti)spotovima koji su, kažu mnogi, izazvali buru na internetu! Pogledajte i Vi! - napisao je Josipović na Facebooku.

Podsjetimo, nakon što su promotivni spotovi Josipovićeve stranke Naprijed Hrvatska! - Progresivni savez izašli u javnost, reakcije su bile prilično loše.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • tamo neko 20.10.2015.

    koji glupan

  • Mercedes s klasa 20.10.2015.

    Spot je na razini teletabisa

  • šator 19.10.2015.

    dosao sam do novog spota sada ja lupam po loncima i vicem naprijed hrvatska..

Komentiraj...
Vidi sve komentare