To je to što me zanima!

Jovanović o Mamiću i HDZ-u: Opet bi na vlast da se udruže

Udruženi u zločinačku organizaciju. Zvuči poznato, još su neki, zna se koji, tako udruženi pelješili državni proračun i džepove građana, poručio je Jovanović
Vidi originalni članak

Najnoviju policijsku akciju u kojoj je uhićen izvršni predskednik Dinama Zdravko Mamić i još pet osoba među prvima je komentirao bivši ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Željko Jovanović.

"Udruženi u zločinačku organizaciju. Zvuči poznato, još su neki, zna se koji, tako udruženi pelješili državni proračun i džepove građana, a danas uhićeni im je bio donator i savjetnik. I takvi bi ponovo na vlast, da se ponovo udružuju. No passaran. Ne postoji most preko kojeg bi im to uspjelo, jer građani ne žele povratak na staro!", poručio je Jovanović na svom Facebook profilu.

Idi na 24sata

Komentari 334

  • KARAMIRKO 20.11.2015.

    koga jovo lazes pa bio si na vlasti ti nemozes isusiti ni carape a kamoli mocvaru ko vam je kriv kad ste nesposobnjakovici smije ti se POLA NACIJE ova druga polovica Te ZALI

  • Sigmund Freud 19.11.2015.

    Ko ti je kupio tog A6 mi ili si sam zaradio.

  • Sigmund Freud 19.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare