To je to što me zanima!

JuBITO opet napada: Ivica Kirin pokrenuo novi blog

Bivši ministar je zabranio čitateljima bloga da mu ispravljaju gramatičke pogreške jer će takve poruke biti izbrisane. Ovo je Kirinu već drugi blog
Vidi originalni članak

Ratničkim poklikom “Pokretanje bloga! Star Wars!” gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin počeo je u utorak prvi tekst na blogu www.ivicakirin.com.
- Prvi post nazvao sam Star Wars jer sam zvijezda interneta. Virovitičani me podržavaju, a uostalom, gdje nisam popularan - kaže bivši ministar policije koji je “izmislio” JuBiTo. Gafovi su ga koštali i fotelje u Vladi. Sad je zabranio čitateljima da “šalju poruke samo zato da bi ukazali na tuđe greške u tipkanju ili pravopisu” jer će takve biti izbrisane. A  očitih pogrešaka, poput “primjeniti”, iskorisiti” ili “kometar”, po stranici teksta ima najmanje devet.
Ovo mu je drugi blog. Prvi je pokrenuo u političke svrhe i više ga ne piše. Ovaj je za dobrobit građana Virovitice. Obećao je da će dvaput na tjedan odgovarati na komentare i slati odgovore.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Dadolino 20.07.2008.

    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee stvarno neznam kako bi ja tebe nazvo.......kad vidim kakvih ljudi ima ja se divim sam sebi

  • trešnja 17.07.2008.

    Pa što se sad čudite Kiri,još pred par godina je Hr imala predsjednika koji je ljudima govorio \"stoka sitnog zuba\" i \"reko sam što sam kazo\".Zar to nije katastrofa od predsjednika i nikome ništa još je bio i voljen....od nekih...

  • mare_dj 17.07.2008.

    Neznam jel veci lik on ili vi na 24 sata.. jeste citali te komentare?? Ocito ne.. da jeste, valjda bi primjetili da se pod \"Kiro\" mogao potpisati bilo tko.. i da to nije on.. i da, jedno su gramaticke pogrijeske :) a drugo tip felleri, kojih btw., ni kod vas ne nedostaje ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare