To je to što me zanima!

Junak dana: Britanski političar pokušao spasiti život policajcu

Britanski političar Tobias Ellwood je prvi priskočio u pomoć ozlijeđenom policajcu u napadu u Londonu. Tobiasu je brat poginuo u terorističkom napadu na Baliju 2002. godine...
Vidi originalni članak

Državni tajnik u britanskom ministarstvu vanjskih poslova Tobias Ellwood pokušao je svojim medicinskim znanjem spasiti život policajcu koji je proboden nožem ispred zgrade parlamenta zbog čega su ga britanski mediji prozvali junakom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ellwood je bivši vojnik koji je prošao i medicinsku obuku. Teško ranjenom policajcu prvi je priskočio u pomoć i pokušao mu spasiti život umjetnim disanjem i zaustavljanjem krvarenja pritiskom na rane.

No, niti on niti hitna pomoć koja je kasnije pristigla nisu mu uspjeli spasiti život.

Društvenim mrežama kruže fotografije očajnog Ellwooda, krvlju zamrljanog lica, nedugo nakon što je proglašena policajčeva smrt. Britanski mediji ga redom slave kao "apsolutnog junaka" napada na London.

Tobias je 2002. godine izgubio brata Jonathana u strašnom terorističkom napadu na Bali u kojem su poginule 202 osobe.

 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Fighter for Justice 23.03.2017.

    Evo sad se i ovaj Tobias može kandidirati za predsjednika,sad je popularan!

  • eclipse 2016 23.03.2017.

    Vidi zanimljivog životnog paradoksa. Britanski političar u Londonu pokušava spasiti čovjeka...naši političari (trenutno na vlasti) skrivali su se od rata u Hrvatskoj, baš u Londonu (Plenković, Šimunović...)!

  • Magdalena777_1 23.03.2017.

    Novinari vole pompu, a čovjeku svaka čast učinio je sve što je mogao da pomogne.... kao što bi trebao svatko od nas kad se nađe na mjestu nesreće..... ako ne bi pao u nesvjest , ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare