To je to što me zanima!

Juncker: Europska unija treba imati svoju zajedničku vojsku

Juncker kaže kako bi zajednička europska vojska poručila Rusiji da je EU ozbiljna u obrani svojih vrijednosti. Ideji zajedničke vojske usprotivila se Velika Britanija
Vidi originalni članak

Europska unija trebala bi imati vlastitu vojsku, rekao je predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker.

- Takva bi nam vojska pomogla da oblikujemo zajedničku vanjsku i sigurnosnu politiku te preuzmemo zajedno europsku odgovornost u svijetu - rekao je Juncker za njemački list Welt am Sonntag.

Dodao je kako bi zajednička europska vojska poručila Rusiji da je Europska unija ozbiljna u obrani svojih vrijednosti. Ideji zajedničke vojske usprotivila se Velika Britanija.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ladno al standard 10.03.2015.

    EU=Jugoslavija zar ne?

  • pidanko29 09.03.2015.

    citajuci ovo komentare vidim kolko je narod glup i jede kruh tudjim ustima , pa narode jel vi ne vidite ko je danas agresor i ko se jaca vojno , jel europa treba da zivi pod kulturom rusije , ruskih nomadi , da rusi komanduju beckoj, pariskoj , berlinskoj kulturi , europa je mama svima i sad se sinovi osilili pa bi da biju mamu , ko izdrzava sve balkanske zemlje koje su do 90 god, bile pod rusijom , kakvo je stanje u poljskoj, ceskoj , slovackoj, estoniji , litvaniji i drugima sad, a kako je bilo dok su bile pod rusima ,danas u hr vatskoj svako ima stan i po dva auta ispred kuce i opet vam nije dobro , idite u rusiju pa da vidite sta je mizerija !!!!!

  • Rasplodni bik 09.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare