To je to što me zanima!

Jurčićeva stranka bavit će se velikim pitanjima, ne ćirilicom

Iako buduća stranka još nema ni ime, a nije ni sigurno da će je Ljubo Jurčić osnovati zna da se neće baviti ćirilicom, a oko nje će se skupiti Orah i HSLS
Vidi originalni članak

Bivši ministar gospodarstva Ljubo Jurčić osniva političku stranku s ambicijom da ona postane nukleus široke koalicije koja bi se na idućim izborima suprotstavila SDP-u s jedne i HDZ-u s druge strane. Konačnu odluku o osnivanju stranke donijet će u prosincu, a osnovat će je u siječnju ako sve bude bilo po planu, piše Večernji list

Stranka će se baviti isključivo 'velikim nacionalnim pitanjima' visoke nezaposlenosti, niskih osobnih dohodaka, pada domaće proizvodnje... a ne ćirilicom ili komentiranjem propovijedi. 

Nije još odlučio kako će se zvati, ali želi da se oko nje skupe stranke poput HSLS-a i Oraha, regionalnog PGS-a te pojedinih načelnika i gradonačelnika koji su uspjeli kao nezavisni kandidati.

Svako daljnje rezanje guralo bi Hrvatsku u veću katastrofu

Idi na 24sata

Komentari 112

  • jgavran 01.11.2013.

    Ljubo,samo naprijed,uz tebe je samo pošten i pametan narod...

  • optimist-pesimist 01.11.2013.

    Gospodine Jurčiću predlažem da svoje ekonomske i političke viještine ponudite ekonomski naprednijm Europskim vladama, kako bi se konačno dokazali a mi Hrvati bili ponosni što i mi konja za tku imademo, u cilju dobrog reitinga pokazati cijelom svijetu a posebice Merkelici da i mi imamo izvornih domaćih proizvoda "izvorno Hrvatsko" kojega posjedujemo u enormnim količinama (naspram broja stanovnika na pretek), naravno za izvoz. Mislim da bi vam gospodine Jurčiću građani Hrvatske bili vrlo zahvalni.

  • mali markec 31.10.2013.

    Prvo osnuj stranku, napravi program pa se onda predstavi i odredi prioritete svoje politike. Ovako je samo jedno obično puštanje balona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare