To je to što me zanima!

Juričanov novi desant: 'Hranim upravu holdinga s kavijarom...'

Dario Juričan, najavio je svoj dolazak pred Zagrebački holding. Razlog tomu je da nahrani upravu kavijarom i žličicom, 'kao što je gradonačelnik Bandić običavao hraniti svoga intimusa Duška Ljuštinu'
Vidi originalni članak

Točno četiri mjeseca su prošla od kada je Dario Juričan imao desant pred Zagrebačkim holdingom. I evo, par dana nakon popuštanja mjera zbog pandemije korona virusa, odlučio se prirediti još jedan. 

Samoprozvani gradonačelnik svemira najavljuje kako će 8. svibnja oko 12 sati posjetiti zgradu holdinga, točnije njegovu upravu i nahraniti ih kavijarom. 

- HDZ i Hrvatska su obezglavljeni radi odlaska Krstičevića i Tolušića te nas sada samo Ilijaši mogu spasiti - piše Juričan. 

NOVA OBJAVA NA FACEBOOKU Juričan: 'Ilijašu Kazimire ti si nadvepar zbog svojih funkcija'

Njegovu najavu prenosimo vam u cijelosti: 

DANAS U PODNE HRANIM UPRAVU ZAGREBAČKOG HOLDINGA S KAVIJAROM

Danas, 8.5.2020. navršava se ravno 4 mjeseca od mog desanta na Zagrebački holding kada sam zahtijevao da mi se kao četvrtoplasiranom u Zagrebu na predsjedničkim izborima Holding preda kao plijen.

Točno u podne posjetiti ću Upravu Holdinga i tom prilikom nahraniti ih za gablec s kavijarom i žličicom, kao što je gradonačelnik Bandić običavao hraniti svoga intimusa Duška Ljuštinu.

Također ću im zahvaliti što su u Plinaru primili Ivonu Ilijaš, suprugu Kazimira Ilijaša, nadvepra s gomiletinom funkcija u  zagrebačkoj Skupštini, vođu kluba HDZ-a.

Nakon jučerašnjeg odlaska Krstičevića i Tolušića, HDZ i Hrvatska su obezglavljeni, sada nas samo Ilijaši mogu spasiti.   

Holding je uvijek znao izabrati najbolje kadrove i žličica kavijara moj je mali znak pažnje da ih natovim i zahvalim im se na tome.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Vlad 08.05.2020.

    Čuj Dario. Ti preuzmi Holding kad se riješimo banditosa, ti meni prepusti Plinaru a ako već imaš kanditata koji je mlađi i može BLISKIJE surađivati sa atraktivnom šeficom onda mi barem daj HEP-toplanu. Plijen dijelimo pola-pola :-)

  • Mr Hate 08.05.2020.

    Hej, Short Man!

  • truckjimy 08.05.2020.

    #samojako

Komentiraj...
Vidi sve komentare