To je to što me zanima!

Jurila BMW-om kod Zadra pa ostala bez vozačke i 10.000 kn

Vozačicu BMW-a u srijedu ujutro kod Zemunika Donjeg zaustavili su presretači jer je vozila 130 km/h cestom na kojoj je ograničenje 50
Vidi originalni članak

Žena (42) je projurila kroz Zemunik Donji BMW-om zadarskih registracija brzinom od 130 kilometara na sat.

Bila je srijeda ujutro u 7 sati. Cesta kroz naseljeno mjesto u zadarskom zaleđu ima ograničenje od 50 km/h. Uz nju su stajali prometni policajci s presretačem koji su ulovili BMW u jurnjavi.

- Vozačici je na licu mjesta izdan Prekršajni nalog uz kaznu od 10.000 kuna te joj je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca - kaže Sonja Šimurina, policijska službenica za odnose s javnošću u Zadru.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Obren257 28.01.2021.

    U Zadru najjacoj utvrdi HDZ-a, montiraju se (u situaciji neimastine) dodatna kamere za brzinu uz preveliki broj postojecih.Cuje se da kamere dolaze iz Slovenije,a tamo su demontirane radi mnogo prigovora na tocnost.Na relaciji Zd.-Si. (72 km) po prometnim znakovima treba se voziti cca 1h i 15min do 1h i 30min.Prije vise desetljeca sa Zastavama i renault4 taj put se prelazio za oko 1 sat vremena.Dobro je,da imamo HDZ,jer se oni jako skrbe za nase zdravlje.Da vam je vidjeti gdje ima znakova ogranicenja od 30 i 50km/h.Ovdje gdje je ova gospodja "oderana" ima vrlo malo prometa i pjesaka.Treba im odati priznanje na pokrivenosti svih prometnica.Sve za nasu sigurnost.

  • nenno77 28.01.2021.

    pokaže Hdz-iskaznicu i odjuri u suton sa 135km/h,i nikom ništa,idemo dalje...

  • habab 28.01.2021.

    Kod nas znakovi kao da ne postoje,nitko ih skoro ne gleda,ako i voziš po ograničenju,ljudi sviraju ili kažu prst pretičući,pa tko je tu lud.Treba opaliti još žešće po đepu,i oduzimati vozačke na dulje vrijeme,jer inače reda nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare