To je to što me zanima!

Jurio Istarskim ipsilonom 235 km/h, mora platiti 15.000 kn

Osim toga izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od  mjesec dana. Vozač je vozio Audi pulskih registracija
Vidi originalni članak

Policajci u Puli su u četvrtak oko 20.40 sati, na Istarskom ipsilonu između Vodnjana i Pule, zaustavili 36-godišnjaka koji je upravljao automobilom Audi pulskih oznaka, brzinom od čak 235 km/h na dijelu gdje je prometnim znakom brzina ograničena na 110.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama vozaču su izdali  prekršajni nalog a kojim mu  izrečena novčana kazna od 15.000 kuna. Osim toga izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od  mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dr.VK 06.09.2019.

    uuu ne tako puno zabrane, mjesec dana, trebali ste mu staviti zabranu od jedan dan.

  • Dak1959 06.09.2019.

    Pa nije ni 240 , slab neki auto !

  • 06.09.2019.

    Napravite jos jednu traku na autoputu i maknite ogranicenje,kaznjavajte one koji ugrozavaju druge,isto tako treba na gradskim prometnicama staviti realna ogranicenja,a maknuti ova za debi.e,takoder potrebno je postroziti lijecnicke preglede za one koji nisu sposobni ravnopravno sudjelovati u prometu,na taj nacin ce se iskorijeniti debi.i u prometu a ne ovakvim glupim kaznama,to nista ne rjesava kao sto se vidi,ali zna se zasto sluze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare