To je to što me zanima!

Jurio je s tri promila: Autom pokosio par koji je bio uz cestu

Vozač je uhićen. Alkotestom mu je u krvi izmjereno 3 promila. Krim-istraživanje se nastavlja - rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica policije požeško-slavonske
Vidi originalni članak

Vijesti iz bolnice daju nam nadu da će biti dobro. To je jedino što želimo, kaže nam Nenad Trčka, otac Veronike Trčka (19), na koju je, kao i na njenog prijatelja Ivana Mikelu (17), u ponedjeljak poslije ponoći u Grabarju kraj Požege naletio vozač u Passatu.

Veronika i Ivan hodali su uz cestu. Mladić je gurao bicikl prateći Veroniku kući. Iza leđa im je naišao jureći Passat požeških registracija. Prednjim dijelom automobila vozač ih je udario i odbacio u stranu.

- Vozač je uhićen. Alkotestom mu je u krvi izmjereno 3 promila. Krim-istraživanje se nastavlja - rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica policije požeško-slavonske.

U kući stradale djevojke u Grabarju zatekli smo njezine roditelje te roditelje Ivana Mikele, koji je iz obližnjeg Tominovca.

Njihova blijeda lica jasno govore u kakvom su strahu za život svoje djece. 

- Svakom se vozaču takvo nešto može desiti, ali kad ih je udario, nije pozvao Hitnu. To mu jako zamjeram - rekla nam je mama stradalog mladića. Djevojka ima slomljene obje potkoljenice. Morala je na operaciju. Mladić ima ozljede čeljusti i lica. No doktori su optimistični.

Osim naleta pijanog vozača na Ivana i Veroniku, ponedjeljak na hrvatskim cestama obilježio je nalet žene (70) na mamu i jedanaestomjesečnu bebu na zebri u Slavonskom Brodu. Mama je lakše ozlijeđena a dijete teže. Odmah je operirano. U Vrbnu je djevojka (27) autom naletjela na dijete (4). Nakon pregleda u bolnici dijete su pustili kući.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 28.02.2019.

    Krivi su roditelji pa kaj oni nisu imali20 godina znam po sebi !?

  • 21.02.2019.

    Najstrože kazniti i oduzeti vozačku doživotno!!

  • tutek 20.02.2019.

    Pijanac je kriv u to nema sumnje... ali djeco, pa zar vam nitko nije objasnio da se po mraku ne hoda neosvijetljen po cesti, jer nisu bili pokraj ceste nego NA cesti. I to još kad ti auti dolaze s leđa. Jako nepromišljeno i jako opasno. Nisam siguran ni da bi ih trijezan vozač uspio na vrijeme uočiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare