Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jurio je s tri promila: Autom pokosio par koji je bio uz cestu

Vozač je uhićen. Alkotestom mu je u krvi izmjereno 3 promila. Krim-istraživanje se nastavlja - rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica policije požeško-slavonske

Foto: PiXSELL
34 komentara

Vijesti iz bolnice daju nam nadu da će biti dobro. To je jedino što želimo, kaže nam Nenad Trčka, otac Veronike Trčka (19), na koju je, kao i na njenog prijatelja Ivana Mikelu (17), u ponedjeljak poslije ponoći u Grabarju kraj Požege naletio vozač u Passatu.

Veronika i Ivan hodali su uz cestu. Mladić je gurao bicikl prateći Veroniku kući. Iza leđa im je naišao jureći Passat požeških registracija. Prednjim dijelom automobila vozač ih je udario i odbacio u stranu.

- Vozač je uhićen. Alkotestom mu je u krvi izmjereno 3 promila. Krim-istraživanje se nastavlja - rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica policije požeško-slavonske.

U kući stradale djevojke u Grabarju zatekli smo njezine roditelje te roditelje Ivana Mikele, koji je iz obližnjeg Tominovca.

Njihova blijeda lica jasno govore u kakvom su strahu za život svoje djece. 

- Svakom se vozaču takvo nešto može desiti, ali kad ih je udario, nije pozvao Hitnu. To mu jako zamjeram - rekla nam je mama stradalog mladića. Djevojka ima slomljene obje potkoljenice. Morala je na operaciju. Mladić ima ozljede čeljusti i lica. No doktori su optimistični.

Osim naleta pijanog vozača na Ivana i Veroniku, ponedjeljak na hrvatskim cestama obilježio je nalet žene (70) na mamu i jedanaestomjesečnu bebu na zebri u Slavonskom Brodu. Mama je lakše ozlijeđena a dijete teže. Odmah je operirano. U Vrbnu je djevojka (27) autom naletjela na dijete (4). Nakon pregleda u bolnici dijete su pustili kući.

Možda vas zanima i ovo:
Message