To je to što me zanima!

Kaciga glavu čuva: Nesuđeni HNS-ov ministar Čuraj ovako se dovezao na sastanak u Vladi

Pogledajte kakvu je kacigu odabrao državni tajnik u Ministarstvu financija.
Vidi originalni članak

Nesuđeni ministar graditeljstva, šef HNS-a Stjepan Čuraj, na sastanak vladajuće koalicije dovezao se romobilom. Čuraj nije ništa prepustio slučaju, zna da kaciga glavu čuva pa je odabrao jednu upečatljivu.

Državni tajnik u Ministarstvu financija nije krio razočaranje nakon što mu koalicijski partneri ranije nisu dali zeleno svjetlo da naslijedi fotelju Darka Horvata. 

-Što se tiče žala, žal ostaje za onim što se moglo napraviti na samom poslu i što se tiče HNS-a, da jedan takav posao odradi upravo HNS i da se vrati na scenu- rekao je tad Čuraj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jozicalen9 12.05.2022.

    A šta ovaj HDz-eov priljepak i potrčko glumata dvorsku ludu!

  • 12.05.2022.

    HNS, bilo je smiješno raspadanje stranke , pljuvanje po osnivačici SD-K i dogovor  s vladajućom ispod stola koji je eliminirao most, koji je ,ako ništa, pošteniji. Hns je  imala veliku brojnost jer je svoje glasove prodala kako bi nakrcala  svoje kadrove po resorima  energetike i gospodarstva. Bilo je IN ući u stranku koja te lansira. Imati svoj kadar u važnim društvima je opet osiguralo puno posla za tvrtke otvorene na bližnje i  tvrtke samih čelnika tako da su oni  vremenom postali i bogati poduzetnici. Zatvoren krug. Trebalo bi tisuće istražitelja da skuže sve jatebi-timeni.  Negativna selekcija.

  • ferata 12.05.2022.

    odvratan tip

Komentiraj...
Vidi sve komentare