Obavijesti

News

Komentari 8

Kaciga glavu čuva: Nesuđeni HNS-ov ministar Čuraj ovako se dovezao na sastanak u Vladi

Kaciga glavu čuva: Nesuđeni HNS-ov ministar Čuraj ovako se dovezao na sastanak u Vladi
7

Pogledajte kakvu je kacigu odabrao državni tajnik u Ministarstvu financija.

Nesuđeni ministar graditeljstva, šef HNS-a Stjepan Čuraj, na sastanak vladajuće koalicije dovezao se romobilom. Čuraj nije ništa prepustio slučaju, zna da kaciga glavu čuva pa je odabrao jednu upečatljivu.

Državni tajnik u Ministarstvu financija nije krio razočaranje nakon što mu koalicijski partneri ranije nisu dali zeleno svjetlo da naslijedi fotelju Darka Horvata. 

-Što se tiče žala, žal ostaje za onim što se moglo napraviti na samom poslu i što se tiče HNS-a, da jedan takav posao odradi upravo HNS i da se vrati na scenu- rekao je tad Čuraj.

Zagreb: Stjepan Curaj na sastanak vladajuće koalicije stigao romobilom Zagreb: Stjepan Curaj na sastanak vladajuće koalicije stigao romobilom Zagreb: Stjepan Curaj na sastanak vladajuće koalicije stigao romobilom Zagreb: Stjepan Curaj na sastanak vladajuće koalicije stigao romobilom Zagreb: Stjepan Curaj na sastanak vladajuće koalicije stigao romobilom Zagreb: Stjepan Curaj na sastanak vladajuće koalicije stigao romobilom Zagreb: Stjepan Curaj na sastanak vladajuće koalicije stigao romobilom