To je to što me zanima!

'Kad imamo rejting smeće, nije vrijeme za kupnju novih auta'

Tomislav Karamarko u Karlovcu je poručio Vladi da demagogijom i krivim potezima pokriva deficit. Vlada nije realizirala niti jedan veliki projekt, kaže šef HDZ-a
Vidi originalni članak

Puno je lutanja u odlukama aktualne Vlade, pa i ova odluka o kupnji automobila. Jake automobile mora imati policija, ostali, posebno ministri, mogu se voziti u vozilima koja već imaju, mogli su ih koristiti dok ide. U ovo vrijeme krize, velikog deficita, kada Hrvatska ima rejting smeća, veliki dug, nije vrijeme da si članovi Vlade nabavljaju skupocjena vozila. Kada je u pitanju smanjenje plaća dužnosnika, ima tu i puno demagogije, jer Vlada nije realizirala niti jedan veliki projekt, pa pokušava ovako nešto napraviti, ali neka smanje plaće, nisam protiv - komentirao je Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a na proslavi 24. rođendana stranke u Karlovcu.

No, kazao je kako i nije toliko važno što je vozio dok je bio ministar, no optužbe premijera Milanovića da je kao prvi čovjek SOA-e vozio skupocjeni automobil nazvao je smiješnima, dio lutanja i bezidejnosti SDP-ove Vlade.

Dodao je kako su rođendanski skupovi stranke zatvoreni za javnost jer nije važno o čemu sa stranačkim kolegama razgovaraju u opuštenoj atmosferi, te da će skupovi biti otvoreni kada započne predizborna kampanja.

"Imamo  kandidata za predsjedničke izbore"

Kazao je da stranka ima kandidata za predsjedničke izbore kojeg će predstaviti nakon parlamentarnih izbora. Na pitanje kako ocjenjuje rad stranke u Karlovačkoj županiji kazao je da je vrlo zadovoljan.    

- Tu imamo pobjednike, tu imamo i potpredsjednika stranke, imamo vrlo vrijedne ljude i iskusne, prekaljene borce HDZ-a, istinske domoljube i radišne ljude. Njihov rad ocjenjujem vrlo, vrlo dobro - kazao je predsjednik HDZ-a, a na pitanje zbog čega je proslave stranke zatvorena za javnost kazao je da ne vidi zbog čega se radi problem, te da ne zna zbog čega bi njihove rođendanske proslave stranke trebale uvijek biti otvorene i dodao da kada dođe vrijeme kampanje da će biti glasni i jasni. 

Predsjednik Županijskog ogranka HDZ-a Ivan Vučić je kazao da stranka zajedno sa svojim koalicijskim partnerima privlači veliku pozornost u Hrvatskoj, kao i u Karlovačkoj županiji u kojoj je voljom građana svih ovih godina na vlasti, a čemu se nadaju i dalje, dok je predsjednik  Gradskog odbora HDZ-a Damir Mandić poručio da moraju biti još bolji i spremniji na nacionalnoj razini.     

Idi na 24sata

Komentari 156

  • stara škola 20.02.2014.

    Karamarko je već poslovično prisutan svuda gdje treba ubosti aktualnu vladu i komentirati njene poteze. Ali ta muška "posvuduša" bi konačno trebala nešto i konkretno reći. Naime, lako je nešto ocijeniti neispravnim i pogrešnim, treba reći kako bi to trebalo izgledati da bude ispravno. Ali to Karamarko ne zna. Stoga bi doista već bilo vrijeme da ili da ušuti ili da dade konkretne prijedloge. Tko zna, možda bi ga tada narod i izabrao za premijera?

  • reley 20.02.2014.

    Karanmarko ne dolazi u sabor i moralno bi bilo da ne prima plaću. Osim toga strankama su nedavno isplačene ogromne svote novaca a ja nevidim potrebu za time jer nisu ništa dobrog napravili. Zašto se ne financiraju od svojih članova ? Braniteljima su skinuli mirovine sada 10 % i prije u par navrata po 10% a razmišljaju da im je 6% normalno da sebi smanje plaču. To je sramota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikada više moj glas i moje obitelji dobiti neće.

  • issavis 20.02.2014.

    jedini projekt kojega ste vi realizirali je Opustošenje Hrvatske za svoj račun..i zato bolje šuti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare