Obavijesti

News

Komentari 156

'Kad imamo rejting smeće, nije vrijeme za kupnju novih auta'

'Kad imamo rejting smeće, nije vrijeme za kupnju novih auta'
5

Tomislav Karamarko u Karlovcu je poručio Vladi da demagogijom i krivim potezima pokriva deficit. Vlada nije realizirala niti jedan veliki projekt, kaže šef HDZ-a

VIDEO

Puno je lutanja u odlukama aktualne Vlade, pa i ova odluka o kupnji automobila. Jake automobile mora imati policija, ostali, posebno ministri, mogu se voziti u vozilima koja već imaju, mogli su ih koristiti dok ide. U ovo vrijeme krize, velikog deficita, kada Hrvatska ima rejting smeća, veliki dug, nije vrijeme da si članovi Vlade nabavljaju skupocjena vozila. Kada je u pitanju smanjenje plaća dužnosnika, ima tu i puno demagogije, jer Vlada nije realizirala niti jedan veliki projekt, pa pokušava ovako nešto napraviti, ali neka smanje plaće, nisam protiv - komentirao je Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a na proslavi 24. rođendana stranke u Karlovcu.

No, kazao je kako i nije toliko važno što je vozio dok je bio ministar, no optužbe premijera Milanovića da je kao prvi čovjek SOA-e vozio skupocjeni automobil nazvao je smiješnima, dio lutanja i bezidejnosti SDP-ove Vlade.

Dodao je kako su rođendanski skupovi stranke zatvoreni za javnost jer nije važno o čemu sa stranačkim kolegama razgovaraju u opuštenoj atmosferi, te da će skupovi biti otvoreni kada započne predizborna kampanja.

"Imamo  kandidata za predsjedničke izbore"

Kazao je da stranka ima kandidata za predsjedničke izbore kojeg će predstaviti nakon parlamentarnih izbora. Na pitanje kako ocjenjuje rad stranke u Karlovačkoj županiji kazao je da je vrlo zadovoljan.    

- Tu imamo pobjednike, tu imamo i potpredsjednika stranke, imamo vrlo vrijedne ljude i iskusne, prekaljene borce HDZ-a, istinske domoljube i radišne ljude. Njihov rad ocjenjujem vrlo, vrlo dobro - kazao je predsjednik HDZ-a, a na pitanje zbog čega je proslave stranke zatvorena za javnost kazao je da ne vidi zbog čega se radi problem, te da ne zna zbog čega bi njihove rođendanske proslave stranke trebale uvijek biti otvorene i dodao da kada dođe vrijeme kampanje da će biti glasni i jasni. 

Predsjednik Županijskog ogranka HDZ-a Ivan Vučić je kazao da stranka zajedno sa svojim koalicijskim partnerima privlači veliku pozornost u Hrvatskoj, kao i u Karlovačkoj županiji u kojoj je voljom građana svih ovih godina na vlasti, a čemu se nadaju i dalje, dok je predsjednik  Gradskog odbora HDZ-a Damir Mandić poručio da moraju biti još bolji i spremniji na nacionalnoj razini.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa