To je to što me zanima!

'Kad je netko član Vlade onda mora zajednički raditi u timu'

Rečenicu ministrice Divjak da ne želi sudjelovati u igri moći između sindikata i premijera njezin pomoćnik Stipe Mamić je nazvao prilično neuobičajenom.
Vidi originalni članak

U emsiji HRT-a Otvoreno tema je u utorak bila štrajk u školama, a gostovali su pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Stipe Mamić, predsjednik Sindikata Preporod Željko Stipić, predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk, profesorica hrvatskog jezika, nastavnička grupa "45 minuta" Tamara Šoić i Viktor Gotovac, stručnjak za radno pravo, Pravni fakultet u Zagrebu.

Stipe Mamić (HDZ) u emisiji je napao Divjak zbog njezine kritike na račun premijera Plenkovića i sindikalnih vođa.

MINISTAR PROTIV ŠTRAJKA Aladrović: Divjak nije fer, a sad nećemo ravnati koeficijente...

Rečenicu ministrice Divjak da ne želi sudjelovati u igri moći između sindikata i premijera nazvao je prilično neuobičajenom. 

- Ono što ja moram reći u ovoj situaciji je da je Vlada jedinstvena, vlada donosi odluke o svim bitnim pitanjima. Kad je netko član Vlade onda mora zajednički raditi u tom timu, ja mislim da se to odnosi na sve ministre kao i na nas koji smo državni dužnosnici - državni tajnici i pomoćnici ministara - rekao je Mamić.

APELIRALA NA PREMIJERA I SINDIKATE 'Na kocki je budućnost naših učenika, pronađite kompromis'

Napao je i sindikalne čelnike, a posebno šefa sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimira Mihalinca za kojeg je rekao da u javnosti najviše imputira da se ignorira obrazovanje.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • cupi cupi 20.11.2019.

    To je tako kada se sastavlja vlada pa šefovi stranaka traže fotelje za svoje ljude nema veze što su nesposobni bitno da su podobni tako ova država funkcionira 29 godina sa podobnošću ne sa sposobnošću jer sve što je valjalo oni su smjenili nesposobne potrčkala postavili pa su mislili da će to funkcionirati dovjeka ali ne ide sve do jednom ovaj pomoćnik što je napao sindikate je isto kažu iz krade se zna se što ih napadaš imaju ljudi pravo ti isto se trebaš maknuti sa tog radnog mjesta

  • sitnozubi 20.11.2019.

    ono kad ti mučak pupy i ovi nebitni likovi uz ,svačijeg, plenkyja vode vladu...dobro nam i ide

  • nottonightjosephine 20.11.2019.

    Ne placamo ih da baljezgaju o 'timskom radu' vlade i sl. nebuloze. Ostavka bi bila primjerena. Sve ih smijeniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare