To je to što me zanima!

'Kad sam stala uz Karamarka, Kosor je poštom vratila broš'

Kaže da se poslije nije čula s Jadrankom Kosor. 'A čemu? Ja sam taj broš nosila na unutarstranačkim izborima. Na taj način sam joj vratila', napominje Josipa Rimac
Vidi originalni članak

Ljudski me povrijedilo to što smo Jadranki Kosor jednom prigodom darovali jedan broš s motivom kninske tvrđave, tj. krune kralja Zvonimira i kninske zastave, a ona mi ga je , kada sam se svrstala uz Tomislava Karamarka na unutarstranačkim izborima u HDZ-u, vratila poštom, u paketu, rekla je u razgovoru za Večernji list Josipa Rimac, gradonačelnica Knina koja je nedavno izabrana i u Predsjedništvo HDZ-a.

Rimac kaže da joj je broš vraćen na njezinu kućnu adresu, iako joj ga ona nije osobno darovala. - To je dar grada Knina i njegovih građana, posebno izrađen za nju. 

Gradonačelnica Knina napominje kako uz broš nije dobila nikakvo pismo iako, kako kaže, bi voljela da je dobila dvije-tri popratne riječi.

Na pitanje da li se čula s Jadrankom Kosor nakon toga Rimac je uzvratila protupitanjem: A čemu?

- Ja sam taj broš nosila na unutarstranačkim izborima. Na taj način sam joj vratila - napominje Josipa Rimac.

Cijeli intervju s gradonačelnicom Knina možete pročitati u Večernjem listu.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • maja100 10.09.2012.

    Ma tko je slikao ovu gradonačelnicu, trebala je stati iza tog drveta... Bude Jaca opet na konju, a onda će biti druga priča!

  • balcanicus 10.09.2012.

    Normalno da ti ga je vratila kad si glasovala za pandura. To znači da nemaš mozga. I ja bio ti ga vratio. Glasat za pandura????? A? Pa jesi li ti normalna ženo Božja!?

  • sutra 10.09.2012.

    ne znam koja je od njih dvije gluplja

Komentiraj...
Vidi sve komentare