To je to što me zanima!

Kako je bivši ministar pao zbog tulipana? Supruga je iz kuće gledala kako uhićuju Hrvoja...

Hrvoja Vojkovića EPPO tereti da je krivotvorio dokumentaciju za tri natječaja u poljoprivredi. Tulipane i božure nikad nije posadio... U sklopu akcije pretresli su i njegovu luksuznu vilu u Istri
Vidi originalni članak

Kupimo parcelu, stavimo tablu da ćemo saditi tulipane, uzmemo novac iz EU fondova i nikad ništa ne posadimo. Ako su istražitelji iz EPPO-a u pravu, ovako je glasio plan bivšeg ministra gospodarstva Hrvoja Vojkovića, koji je uhićen jučer, i još zasad nepoznatog suradnika. Vojković je, kako neslužbeno doznajemo, navodno krivotvorio dokumentaciju za tri natječaja u poljoprivredi, koje je raspisala Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Iznos? 370.000 eura. Djelatnici Agencije su u prethodnoj kontroli Vojkovićevih zahtjeva našli nepravilnosti pa mu novac nikad nije isplaćen. Unatoč tome, sam pokušaj da se navodno na prevaru dobiju novci iz EU fondova dovoljan je da se EPPO uključi.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Miovil 02.03.2024.

    Zašto se olako uhićuju ljudi.Osumnjičenik se kulturno pozove na razgovor.Ili ga se posjeti doma ako je potreban pretres.Podnosi se po potrebi kaznena prijava i to je sve.Istina kod krvnih delikata je to možda nužno.Nakon toga nastupa Sud .A presude se objavljuju na stranicama Suda.Koga zanima može pročitati.A navodno se još koriste one Oglasne ploče iz Staljinova doba.

  • branimir220250 01.03.2024.

    tulipan , jorgovan to su cvijeta dva, kako ono dalje ide😂😂😂😂😂😂

  • patak Bubi 29.02.2024.

    Uff, već vidim hrpu sprdnji na temu tulipana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare