To je to što me zanima!

Kako se u Pakistanu igraju dječaci? Glume samoubojice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ashan Masood je video objavio na You Tubeu jer je mislio kako je 'smiješan'. Kazao je kako mu je video poslao prijatelj. Udruge za zaštitu djece osudile su snimku
Vidi originalni članak

Skupina djece u Pakistanu smislila je novu igru te su na ulici Pashtuna simulirali teroristički napad. U igri je jedan dječak odjeven u crno te predstavlja bombaša samoubojicu. Prije nego 'bombaš' krene na svoju posljednju misiju, oprašta se s ostalim prijateljima koji su mu zaželjeli 'svu sreću'. Nakon pozdrava, dječak je otišao do drugog dječaka, odjevenog u bijelo, koji ga pokušava zaustaviti.

Nakon 'detonacije' djeca počinju bacati pijesak u zrak kako bi dočarali eksploziju. Ashan Masood je video objavio na You Tubeu jer je mislio kako je 'smiješan'. Kazao je kako mu je video poslao prijatelj. Udruge za zaštitu djece osudile su snimku i okolnosti u kojima djeca u Pakistanu odrastaju, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • KrajinaForce 02.03.2011.

    http://www.index.hr/vijesti/clanak/nato-u-afganistanu-ubio-devet-djece-/540480.aspx

  • zadar-zadar 02.03.2011.

    ovo treba zabraniti jer će netko od bbb . ovaca vidjeti pa će biti pićvajza na markovom trgu

  • VladTepesh 02.03.2011.

    Mi smo se igrali i ninja, a tko su oni? Podmukli ubojice! Pa kaj sad? Nek se djeca zabavljaju kak znaju jer u toj zemlji se nemre sam tak kupiti PS3. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare