To je to što me zanima!

'Kako smo pobogu došli do toga da političari razvlače žene koje su zatrudnjele silovanjem?'

Miroslav Škoro nam poručuje da ako silovana žena zatrudni, mora se o pobačaju dogovoriti s obitelji. Njegova izjava izazvala je lavinu negativnih reakcija...
Vidi originalni članak

 Ako žena zatrudni nakon silovanja onda se mora dogovoriti sa obitelji što će učiniti, rekao je jučer Škoro u sučeljavanju s Jandrokovićem.

Njegova izjava izazvala je lavinu reakcija.

- Miroslav Škoro nam poručuje da ako silovana žena zatrudni, mora se o pobačaju dogovoriti s obitelji. S obzirom da je mentalno zapeo u srednjem vijeku, moram postaviti pitanje s čijom obitelji se mora dogovoriti? Ne valjda s obitelji silovatelja? Dosta mržnje prema ženama! - rekla je Katarina Peović.

ŠOKANTNA IZJAVA Škoro o pobačaju: Ako silovana žena zatrudni, mora se s obitelji dogovoriti što će učiniti

- Kako smo, pobogu, došli do toga da političari u kampanji razvlače žene koje su zatrudnjele silovanjem - pita se Maja Sever na Twitteru.

Jedna od žešćih kritičarki je zamjenica gradonačelnika Osijeka Žana Gamoš. Ona je objavila fotografiju na kojoj Škori pokazuje srednji prst, a uz to mu je napisala i kratku poruku. 

- Milo moje, evo damski odgovor na džentlmensko razmišljanje genijalaca koji imaju savjete što silovana žena treba napraviti. Pa se posavjetuj! -' poručila je Gamoš Škori. 

Podsjetimo, u studiju Večernjeg lista jučer su se sučelili Miroslav Škoro i Gordan Jandroković, nositelji izbornih lista Domovinskog pokreta i HDZ-a u 2. izbornoj jedinici.

Među brojnim temama, nositelji lista svojih stranaka govorili su i o pobačaju. To je jedna od rijetkih tema oko koje su se složili.

- Nismo mi primitivna zajednica, ne zabrana, ali učiniti sve da se sačuva život - rekao je Škoro.

- Moje mišljenje i moj stav jest da život počinje začećem i da ga treba štititi. Apsolutne zabrane ne postoje gotovo nigdje, treba raditi na edukaciji, smanjiti pobačaj na najmanju mjeru - rekao je Jandroković.

Otvorena je i tema o mogućnosti da istospolni parovi udomljavaju djecu. Treba li se dopustiti gej parovima da udomljavaju djecu?

- Obitelj je ustavno definirana, protiv sam toga da istospolni parovi mogu usvajati djecu, to sam javno iskomunicirao i mogu ponoviti koliko god puta treba - dodao je Miroslav Škoro.

 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • JureFra 22.06.2020.

    Pa dobro, kome bi se ta nesretnica trebala obratiti, ako ne obitelji. Mozda Maji Sever?

  • 19.06.2020.

    Škoro mi je kao pjevač i zabavljač bio jako simpatičan, što se tiče politike, nije to njegovo područje. Bolje bi mu bilo da se nastavi baviti samo pjevanjem.

  • jaka sam 18.06.2020.

    Mogu li svoje ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare