To je to što me zanima!

Kako su lomili Plenkija i druge tajne rekonstrukcije: Pupovčev izbor i nova ekipa HDZ-ovaca

NOVI EXPRESS O zasićenosti Plenkovićevih ministara govori i to što nam je potvrđeno iz više različitih izvora, kako je ministar gospodarstva Tomislav Ćorić sam tražio da ode
Vidi originalni članak

Ključ rekonstrukcije Vlade je da se izaberu ljudi koji mogu dobiti izbore za dvije godine. To je poanta i cilj i, ako se to ne napravi, nije napravljeno ništa, sažeo je jedan visoki dužnosnik HDZ-a, a neki drugi koji se slažu s tim stavom dodali su: “Ali s imenima koja su zasad u igri, to će biti teško ostvarivo”.
Premijer i šef HDZ-a još prije mjesec dana odbijao je svaku pomisao na rekonstrukciju Vlade. Ali su ga i u stranci i koalicijski partneri uvjerili da je to više nego nužno ako želi gledati dugoročno. Gotovo mjesec dana trajalo je to “lomljenje” i uvjeravanje. Jer HDZ sam ima potporu birača koja je najviša od svih stranaka i kreće se oko 28 posto, ali uvijek je važan trend. A on ne izgleda dobro s ljudima koji su pod istragama ili koji su percipirani kao nesposobni. Na kraju, u Plenkovićevu vladu, koja se suočila s ozbiljnim krizama, uvukle su se apatija i letargija.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 13

  • mycro925 03.04.2022.

    Ja sam uvjek mislio da ministri trebaju biti sposobni, da nisu lopovi, da znaju obavljati posao. A u ovom slucaju oni biraju samo one koji znaju lagati HDZovcima, placenim glasacima

  • 01.04.2022.

    U svim tim njihovim velikim pričama i aferama neka mi netko konkretno kaže koji je interes svih nas..naroda koji redovito plaća taj neviđeni cirkus.

  • Luna777 01.04.2022.

    Možete zamisliti da Ćorić samovoljno odlazi, na osobni zahtjev. Pitam se zašto? Ruke mu umočene do laktova u pekmez. Ovim smjenama zapravo Plenković nastoji maknuti ministre zbog toga što im DORHi Uskok kucaju na vrata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare