To je to što me zanima!

Kako su se članovi HDZ-a uspjeli uz pomoć stranačke iskaznice dobro uhljebiti u Hrvatskoj

Sve je lako kad si mlad. Tako govore iskusniji u našem kraju. No ta se poslovica može vrlo brzo i efikasno malo izmijeniti u sve je lako kad si član HDZ-a
Vidi originalni članak

 A uz sve to ako si blizak i na milosti predsjednika Vlade, onda su ti sva vrata otvorena.Takvih primjera u našoj zemlji ima jako puno.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • Barba iz Amerike 23.01.2022.

    Nije u redu da novinar, bivši aktivist SDP i Oraha, koristi novine radi javnog linča političkih protivnika. Gđa Dalić je jedna od naših najsposobnijih ekonomista, g. Filipović, američki student, predaje na Ekonomskom Fakultetu, a gđa Soćo je operna pjevačica sa završenih više fakulteta. Za ovog čovjeka iz Slavonije nemam dovoljno informacija, ali mi se ne sviđa.

  • 23.01.2022.

    I tako već godinama. Rezultati su više nego vidljivi.

  • vinja 23.01.2022.

    U zemlji od nešto manje od 4 milijuna stanovnika teško je bilo kojoj vlasti naći potpuno nepoznate a dokazano kvalitetne ljude za određene položaje, pa onda biraju poznanike. Pravo je pitanje, treba li uopće toliki politički aparat u tako maloj zemlji. Činjenica je, da nitko od tih izabranih nije napravio ništa što bi zadivilo svekoliko pučanstvo, pa njihov izbor isključivo služi za njihovu osobnu korist.

Komentiraj...
Vidi sve komentare