To je to što me zanima!

Kamen pao s litice na plažu u Dubrovniku i slomio ženi nogu

Ozlijeđena Dubrovkinja (56) je kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu gdje je zadržana na liječenju. Na tom dijelu litice ispod hotela nije bilo zaštitne mreže
Vidi originalni članak

Na plaži hotela Bellevue u Dubrovniku teže je ozlijeđena 56-godišnja Dubrovkinja nakon što joj je u subotu oko 15.30 sati s visine oko desetak metara pala stijena te joj ozlijedila nogu. Hitnom je prevezena u bolnicu gdje je zadržana na liječenju. Riječ je o litici na kojoj nije postavljena zaštitna mreža.

- Na temelju obavijesti Hitne o nesreći na mjesto događaja smo poslali policajce koji su obavili očevid. O slučaju je izviješteno državno odvjetništvo - kazala je glasnogovornica dubrovačke policije Marija Gjenero.   

Hotel Bellevue je u sastavu grupacije Jadranski luksuzni hoteli, vlasništvo čileanske obitelji Lukšić, te nema koncesiju na pomorsko dobro, odnosno za plažu. Na njoj se kupaju gosti hotela i domaći ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • andi_1 30.04.2012.

    mjesto da se prepucavaju i kradu novce od i zbog zidina, bolje da osiguraju takve plaže od neželjenog kamenja, zar treba još crniji scenarij se dogodit pa da nešto poduzmu ?!

  • Number88povratak 30.04.2012.

    Nikad nisi siguran, ali stvarno trebaš imati "sreće" da te tako kamen pogodi...

  • nerones 30.04.2012.

    e da je ta žena neka poznata "njuška" sad je mogla tužiti i dobila bi spor. kažem da je poznata ličnost. a ovako pušing!

Komentiraj...
Vidi sve komentare