To je to što me zanima!

Kamere snimile sve: Svekrvu tukla, gušila i udarala ciglom

Snimka potječe od 5. siječnja, a prikazuje ženu kako tuče i pokušava zadaviti bespomoćnu svekrvu, a zatim donosi i ciglu s kojom ju udara po glavi i vratu
Vidi originalni članak

Sangeeta Jain, žena iz indijske države Uttar Pradesh, uhićena je nakon što je video snimka razotkrila njen pokušaj brutalnog ubojstva 70-godišnje svekrve Rajrani Jain.

Video je na svoj Facebook stavio aktivist Kundan Srivastava zamolivši nadležno ministarstvo da poduzme akciju protiv nasilne žene.

Snimka potječe od 5. siječnja, a prikazuje Sangeetu kako tuče i pokušava zadaviti bespomoćnu ženu, a zatim donosi i ciglu s kojom ju udara po glavi i vratu . Nakon svega pokušava ju i baciti s kreveta.

Nesretna žena ipak je preživjela i prevezena je u bolnicu, a nasilnu Sangeetu čeka suđenje. Njeno nedjelo snimljeno je zahvaljujući kamerama koje je postavio njen suprug Sandlip Kumar Jain jer je želio dokazati da mu zlostavlja roditelje.

- To se događa već neko vrijeme. Žalio sam se, ali nitko me nije slušao. Instalirao sam kamere i mislio da će promijeniti ponašanje, ali to se nije dogodilo. Tog dana je zaista pretjerala, sreća da je sve snimljeno kamerom i da se sada jasno vidi jer zakon je najčešće na strani žene - rekao je Sandlip koga je supruga prije nekoliko dana lažno prijavila za zlostavljanje.

Sangeeta i Sandlip u braku su sedam godina, a postupak razvoda je u tijeku, piše Hindustan Times .

Idi na 24sata

Komentari 97

  • liliana 13.01.2016.

    Smiješan neki suprug,čeka sud da mu riješi problem umjesto da je izbaci izt kuće.

  • Artusartus 13.01.2016.

    Naše pravo/krivo-suđe bi odbacilo ovakav dokaz; gospođe nisu ispunile obrazac o suglasnosti u tri primjerka, a ovaj što je postavio kameru je bio suradnik ... i ne ide redovito na ... Ne vjerujete? Koja je razlika između ove gospođe i bivšeg premijera?

  • 13.01.2016.

    jel se sjećate slučaja od par godina iz indije gdje je svekrva zapalila snahu??? hm... sjećam se da mi je indija nekad bila privlačna zemlja, nešto što bi vrijedilo vidjeti, ali danas ne bih tamo ni da me nagrade putovanjem

Komentiraj...
Vidi sve komentare