To je to što me zanima!

Kamion naletio na nogostupu na tri djevojke. Jedna je umrla, a dvije su završile u bolnici

U tragičnoj nesreći u Lovranu poginula je jedna djevojka, a dvoje ih je još ozlijeđeno. Uzrok nesreće zasad nije poznat kao ni težina ozlijeđenih. Promet ide naizmjence
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na području Lovrana, preminula je mlada žena u utorak prijepodne, izvijestila su iz primorsko-goranske policije. 

Kako prenosi Torpedo.media, kod hotela Park u Lovranu, smrtno je stradala mlada djevojka koju je na nogostupu pokupilo teretno vozilo. Uz nesretnu djevojku ozlijeđeno je još dvoje ljudi koji su s njom bili na nogostupu.

Promet od centra Lovrana u smjeru Mošćeničke Drage i obratno teče naizmjence.

Kako doznaje Novi List, poginula je mlada djevojka, a još jedna je teže ozlijeđena i u životnoj je opasnosti, dok je treća djevojka lakše ozlijeđena.

Zasad nema više informacija jer se čeka državni odvjetnik koji će rukovoditi očevidom. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 30.01.2024.

    Prestrašno !! Sućut obitelji i želja da se druga djevojka oporavi bez posljedica 🙏 Što se tiče kamiona, nije na odmet vidjeti kako je prošao na tehničkim pregledu. Viđam po cesti krševe od 40 godiba kojima su branici vezani žicama itd ... Ali netko im je napisao u stanici za teh.pregled da je "ispravan" ?! Bitno da mene vrate za sitnicu ...  I ponašaju se bahato kao da imaju 5 doktorata, a ne sve bivši šoferi ...... 😳  

  • vinja 30.01.2024.

    Kretati se nogostupom i ubije te kamion jer mu se "nešto izvuklo" zakvačilo te i ubilo.. . Što reći nego jeziva sudbina. Počivala u miru draga djevojko. 

  • xOOx 30.01.2024.

    zasto se ceka drzavnog odvjetnika?

Komentiraj...
Vidi sve komentare