To je to što me zanima!

Kamion pregazio mopedista dok je skretao na semaforu

U trenutku kada se za njegov smjer kretanja upalilo zeleno svjetlo, započeo je skretati ulijevo i tom prilikom je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na moped kojim je upravljao 39-godišnjak
Vidi originalni članak

Jučer, 24. studenog oko 15.40 sati 50-godišnjak je upravljao teretnim automobilom marke MAN zagrebačkih registracijskih oznaka sjevernim kolnikom Ulice kneza Branimira te se nalazio zaustavljen ispred semafora kao prvi u koloni u prometnoj traci za skretanje u lijevo u smjeru zapada. U trenutku kada se za njegov smjer kretanja upalilo zeleno svjetlo, započeo je skretati ulijevo i tom prilikom je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na moped marke Tomos zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak, a koji se također zaustavio na semaforu ispred prednjeg lijevog dijela teretnog automobila. Mopedist je mjestu događaja preminuo, javila je policija.
 
Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. 

Promet je bio blokiran te se nije moglo skrenuti s Branimirove u Držićevu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • marica-maca 25.11.2016.

    Nesreća je teška ali mi nešto tu nije čisto kamion stajao i čekao očito se mopedist provukao neopazice i mislio proći prije njega.Ljudi stvarno izazivaju sudbinu .

  • blackeagle 25.11.2016.

    žalosno je jedino kaj će ga kamiondžija sad morat nosit na duši, a ni kriv ni dužan.... da se nije gural po crti nebi se to dogodilo..

  • blackeagle 25.11.2016.

    žalosno je jedino kaj će ga kamiondžija sad morat nosit na duši, a ni kriv ni dužan.... da se nije gural po crti nebi se to dogodilo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare