To je to što me zanima!

VIDEO 'Ovdje je kamion probio zid. Strop se srušio na curicu. Šivali su joj glavu, ali dobro je'

Curica je bila u toj sobi, ima 14 godina. Bila je ispod ruševina. Razvalio sam vrata i izvukao je. U bolnici je, kazao nam je vlasnik kuće...
Vidi originalni članak

Dvije osobe ozlijeđene su u srijedu rano ujutro u prometnoj nesreći u Mirkovcima u blizini Vinkovaca nakon što je kamion sletio s ceste i probio u kuću...

U nesreći su ozlijeđeni vozač i djevojčica (14), u čiju se sobu u kojoj je spavala zabio kamion!

POGLEDAJTE VIDEO: Kamion uletio u kuću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Kuća se cijela zatresla. Žena je plakala i vrištala 'Pao je krov na dijete!'. Curica je bila u toj sobi, ima 14 godina. Bila je ispod ruševina. Razvalio sam vrata i izvukao je. U bolnici je, dobro je, zašili su joj samo glavu, nije ništa slomila - ispričao nam je vlasnik kuće u koju se u srijedu ujutro zabio kamion.

VIŠE OZLIJEĐENIH Kamionom se zabio u kuću u Slavoniji: Krov je pao na dijete

Dodao je kako je vozač kamiona nakon nesreće samo stajao na mjestu, bio je u stanju šoka...

Policija je dojavu o prometnoj nesreći u Mirkovcima kod Vinkovaca zaprimila u srijedu 6.26. Do nesreće je došlo kod križanja Tesline i Dunavske s Ulicom Branka Radičevića.

NESREĆA U MIRKOVCIMA VIDEO Kamion je uletio u dječju sobu gdje je spavala djevojčica: 'Izvukao sam je ispod ruševina'

- Prolazio sam ondje prije nekakvih pola sata. Taman je jedna Hitna odlazila, a druga je stavljala čovjeka u vozilo. Tako nešto nikad nisam vidio. Strašno, cijela kabina kamiona je prošla ljudima kroz dnevni boravak - kazao nam je ranije čitatelj.

Na fotografijama je vidljivo da je cijeli prednji kraj kamiona završio u kući. 

VIŠE OZLIJEĐENIH U NESREĆI FOTO Kamionom probio zid kuće kod Vinkovaca: 'Strašno, cijeli prednji kraj im je ušao u sobu'

- Tu je brežuljak i cesta je ravna. Ne znam kako se to moglo dogoditi - dodaje čitatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

  • fabercastell 07.02.2024.

    Bitno da policija iskace za grmova i gleda tko ima upaljena svjetla,,,nedavno mi jedan iskoci iza grma ja mislio vepar,,kad izvadi palicu i ispade mu na cestu,,, dalje da ne pisem uglavnom vratio sam ga u grm.

  • Vlad 07.02.2024.

    Ovakvim kamionim nije mjesto na lokalnim cestama. Za dostavu postoje DOSTAVNA VOZILA a šleperi veći kamioni voze od luke, terminala, željezničke stanice do skladišta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare