To je to što me zanima!

Parkirao kamione pred ulazom u zgradu osiguranja pa otišao

Policija je dobila dojavu da su dva teretna vozila blokirala ulaz u zgradu u Varaždinskoj ulici. Jedno je parkirano na ulazu u garažu, a drugo na glavnom ulazu u zgradu
Vidi originalni članak

Vlasnik građevinske tvrtke Bešlić je u ponedjeljak oko 7 sati kamionima blokirao ulaze u zgradu Jadranskog osiguranja na splitskom Kmanu. Kamione je parkirao i otišao, a razlog je navodno nemogućnost naplate štete od te osiguravajuće kuće.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Osiguranje me zakinulo i ne žele mi platiti štetu. Taj dan, kad sam osigurao kamion doživio sam i prometnu nesreću, a osiguranje mi sad ne želi isplatiti odštetu jer tvrdi da osiguranje teče od ponoći - rekao nam je vlasnik kamiona. Intervenirala je policija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Više ćemo znati kada stupimo u kontakt s osobom koja je parkirala vozila - kazala je Ana Čepić iz splitske policije.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • MAKANTAHI 11.09.2018.

    pa i nije ih baš previše zeznuo-kamion je toliko visok da se ispod može provući bez problema

  • maf 10.09.2018.

    Neka si svi mi koji se bavimo prijevozom dobro im plaćamo ,a dok treba isplatiti odštetu onda ko te j...

  • dragan772 10.09.2018.

    Slican slucaj imam i ja..imao sam nekakvu policu osiguranja za ozljede na radu koja se produzuje svake godine.. Naravno, padnem na poslu i slomim kljucnu kost..kad sam trazio odstetu onda su mi rekli da moja polica ne pokriva takvu vrstu ozljede. I kad je prosla godina uredno me zovu da ju produzim i jos mi prijete sa ovrhom ako to ne napravim. Rekao sam pajdi sa druge strane zice ako mi pusti ovrhu da ce mu biti mali Zagreb..

Komentiraj...
Vidi sve komentare