To je to što me zanima!

Kamp prazan: U Slavonskom Brodu je samo jedna izbjeglica

Zimski prihvatni tranzitni centar u Slavonskom Brodu opet je prazan. U petak je tamo boravila samo jedna izbjeglica. Dan ranije u Hrvatsku je ušlo 3236 migranta
Vidi originalni članak

U Zimskom prihvatnom tranzitnom centru u Slavonskom Brodu u petak nije zabilježen ulazak nijednog migranta, a u centru trenutačno od ranije boravi samo jedna osoba. 

Dan ranije, u četvrtak oko ponoći u Republiku Hrvatsku odnosno brodski Zimski prihvatni tranzitni centar ušlo je 3236 migranta. Svi oni, zajedno s još 11 migranata koji su od ranije ostali u kampu, nakon obavljenog registracijskog postupka otputovali su vlakom za Sloveniju.

Inače, od početka migracijske krize u Hrvatsku ušlo je 466.082 migranta. Unatoč osjetno smanjenom priljevu migranata zadnjih nekoliko dana, u Zimskom prihvatnom centru u Brodu i dalje očekuju veći pritisak izbjegličkog vala iz Srbije.

 Smanjenje priljeva izbjeglica omogućit će u subotu popodne prigodno obilježavanje Međunarodnog dana volontera i nagrađivanjem organizacija i pojedinaca koje u brodskom prihvatnom centru pomažu izbjeglicama.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • jozabroz 05.12.2015.

    a di nam je drug ranko?? mozda trci za dozvolama za gradnju,ili broji koliko je zaradio,,

  • x00x 04.12.2015.

    i sta sad s tom investicijom

  • zemuncevic 04.12.2015.

    Sto radi Ranko,nigdje ga,da nije otisao sa izbjeglicama????

Komentiraj...
Vidi sve komentare