To je to što me zanima!

Kandidat za vukovarsko-srijemskog župana Dekanić predao kandidacijske liste

Prikupljen je rekordan broj potpisa, čak njih 25.561. O značenju ovolikog broja prikupljenih potpisa potpore ne dvoji ni sam kandidat za župana Damir Dekanić..
Vidi originalni članak

Kandidat za župana Damir Dekanić i predsjednik ŽO HDZ-a Vukovarsko – srijemske županije Mario Banožić predali su jutros kandidacijske liste za predstojeće izbore. Prikupljen je rekordan broj potpisa, čak njih 25.561.

– Ovo je uistinu jedna impresivna brojka koja nam prije svega daje snagu da idemo dalje u izbore ali nas i obvezuje da vodimo računa kako ćemo se ponašati kao stranka koja će ponovo biti vodeća u Vukovarsko -srijemskoj županiji prema svim onim projektima koji su otpočeli i koji će tek početi – poručio je Banožić i dodao kako je ova podrška koja se broji u potpisima najbolji pokazatelj koji kaže kako Damir Dekanić i HDZ pobjeđuju na ovim izborima u prvom krugu.

O značenju ovolikog broja prikupljenih potpisa potpore ne dvoji ni sam kandidat za župana Damir Dekanić.

– Ogromna podrška i ogroman broj potpisa koje smo donijeli jamstvo je da HDZ i dalje ostaje vodeća stranka u Vukovarsko -srijemskoj županiji – istaknuo je. Dodao je i da sa novim ljudima i novom snagom, uz potporu premijera Andreja Plenkovića i Vlade RH, nema bojazni za napredak ovog kraja.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • To je jedanaesterac 26.05.2021.

    Dekanić, župan??? Pa pročitajte mu biografiju na damirdekanic.hr, sve stalo u 5 redaka od toga su 3 reda da je sretno oženjeni koliko ima djece i koju školu je završio.Više ima pisati o pijanstvima i prometnim nesrećama.

  • kokokoroko 29.04.2021.

    A je li to sve izbrojao Lovro Kuščević.On je HDZ-eov stručnjak za brojanje i manipulacije sa  brojevima,novcem i imovinom-.

Komentiraj...
Vidi sve komentare