To je to što me zanima!

Kante pune, Holding upozorio Zagrepčane: Odvoz otpada do daljnjeg će biti usporen i otežan

'Dana 4. prosinca 2023. dogodio se odron na odlagalištu Jakuševec-Prudinec. Istražne radnje kojima će se utvrditi kako je do odrona došlo još su uvijek u tijeku', kažu iz Zagrebačkog holdinga
Vidi originalni članak

Građani Zagreba žale se zadnjih dana kako se smeće ne odvozi redovito, a pitaju se i kako će to izgledati tijekom blagdana.

MASE SMEĆA FOTO Evo kako izgleda odron smeća na Jakuševcu iz zraka

Sada je stigao odgovor iz Zagrebačkog holdinga.

- Dana 4. prosinca 2023. dogodio se odron na odlagalištu Jakuševec-Prudinec. Istražne radnje kojima će se utvrditi kako je do odrona došlo još su uvijek u tijeku - kažu iz Zagrebačkog holdinga pa dodaju:

-  S obzirom na to da je sigurnost radnika i građana na prvom mjestu, uspostavljen je sigurnosni protokol za odlaganje otpada na odlagalište. Zbog uvedenog sigurnosnog protokola, odlaganje otpada na Jakuševec do daljnjeg će biti usporeno i otežano. To će za posljedicu imati i usporavanje odvoza otpada u gradu. Građane molimo za strpljenje i razumijevanje.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • DadoDavor 08.12.2023.

    A kao do sada je bio redovan odvoz.

  • crobigg 08.12.2023.

    Za gradonačelnika birajte nekog klinca koji dnevno 12 sati igra Cities Skylines 2, bolje će vodit grad, vj će znat s ekonomijom bar za početak :)

  • crobigg 08.12.2023.

    koliko ono €/m2 kuće, stana, štaglja u toj nedođiji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare