To je to što me zanima!

Kao da je u zemlju propala: Svi traže junicu iz Donjeg Miholjca

Steona junica nestala je kraj Donjeg Miholjca. Pronašli su tragove krvi, otiske tijela, dio kože, dlaku. Kao da su je oteli izvanzemaljci...
Vidi originalni članak

U noći na 25. veljače, misteriozno je nestala steona junica OPG-a Stojaković iz Krunoslavlja, pokraj Donjeg Miholjca.

- Tu večer su nam javili da su naše krave na poljskom putu između Krunoslavlja i Golinca. Moj brat Ljupko je otišao tamo i zatekao stado kraj oranice, bilo je dezorijentirano i uplašeno. Smirio ih je i vratio na pašnjak, no utvrdio je da nedostaje jedna junica. Rekao nam je, pa smo se mi oko dva sata iza ponoći uputili u potragu. Sutradan smo je tražili cijeli dan, obišli smo sve livade i šumarke, ali nje nije bilo. Brat je na oranici pronašao mjesto gdje je junica, pretpostavljamo, ležala ubijena. Bilo je krvi i točno se vidio otisak njenog tijela, pozvali smo policiju - kaže vlasnik OPG-a Dražen Stojaković (40). Policajci su došli i snimali sve tragove koji su vodili prema Golincu.

- Kada smo došli pred samo selo, pronašli smo dijelove kože s dlakom. Sve je upućivalo na to da je to od naše junice, ali policajci iz njima poznatog razloga staju i ne idu dalje pratiti trag. Vjerujem da smo bili na samo nekoliko koraka do mjesta gdje je završila naša junica – rekao je Dražen Stojaković. Njihov otac je rekao da je ovo prvi puta da im se nešto ovako dogodilo.

- Uz stado uvijek imamo pse koji nam pomažu oko čuvanja stoke, mada imamo električnog pastira. Mislim da je u ovom slučaju bila koordinirana akcija više njih, ne bih sada govorio o našim sumnjama, to smo rekli policiji – rekao je otac. Policija kaže da traže mogućeg počinitelja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • denderi 1 07.03.2019.

    seobeni narod bez domovine voli uživati u tuđem radu

  • Timpan 06.03.2019.

    Sigurno je NLO utovario junicu jer u knjižici vozila jasno piše da je dopušten prijevoz 5 putnika i junice.

  • mrTrobec 06.03.2019.

    Sigurno je tajno otišla u Nato na mjesto sekretarice drugog tajnika,sekretara Nato-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare