To je to što me zanima!

Kaos na autocesti A1: Zatvorili su tunel Mala Kapela u smjeru Zagreba, kolona bila duga 5 km

Nešto prije 21 sat u nedjelju zatvoren je tunel Mala Kapela, izvijestio je HAK. Na fotografijama se vidi kako su vozila stajala ispred. Oko 22 sata je tunel ponovno otvoren
Vidi originalni članak

Hrvatski autoklub (HAK) izvijestio je u nedjelju u večernjim satima kako je prekinut promet u tunelu Mala Kapela u smjeru Zagreba. 

Kolona ispred tunela je oko pet kilometra, a iz HAK-a poručuju da se vozila u smjeru Zagreba mogu isključiti u čvoru Brinje i voziti državnom cestom do čvora Ogulin. 

STANJE NA CESTAMA Od jutra se stvaraju gužve na cestama: Na A1 kod Splita vozi se uz ograničenje zbog nesreće

Kako navode, promet u tunelu je prekinut zbog prometne nesreće na 101. kilometru, odnosno kod odmorišta Modruš i zbog zabrane zaustavljanja vozila u tunelu. 

HAK je izvijestio da se kod odmorišta Modruš vozi jednim trakom uz ograničenje brzine do 40 kilometara na sat. Navode i da je pojačan promet između Bosiljeva II i naplate Lučko u smjeru Zagreba, no da na naplatama na izlazu s autoceste nema dužih čekanja. 

Hrvatski autoklub izvijestio je nešto prije 22 sata da je pušten promet kroz tunel Mala Kapela, a na prilazu tunelu vozi se u koloni u pokretu. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • fabercastell 03.07.2023.

    kaos je kad se najedem graha luka i kobase

  • 02.07.2023.

    Hdz-ovcima odgovara to kasiraju na cestarini a ujedno na više kupljenom gorivu.

  • Slavonac1971 02.07.2023.

    Kako rece Bozinovic, mi smo sigurna zemlja , a nije sposoban uvesti red na cestama na kojima vlada eldorado, bravo Ministre vrijeme vam je za mirovinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare