To je to što me zanima!

Kaos na Hvaru: Slovaci divljali na gliseru, istukli iznajmljivača, a zatim nasrnuli i na policajce

Iznajmili su brodicu i glisirali, nakon čega ih je iznajmljivač pozvao da se vrate. Istukli su ga, ali nisu tu stali. Kada je došla policija, sukobili su se i s njima. Drama je trajala i tijekom privođenja u postaju
Vidi originalni članak

Splitska policija izvijestila je kako je u subotu nešto prije 16 sati u Starom Gradu na Hvaru došlo do remećenja javnog reda i mira. 

Troje slovačkih državljana su iznajmili brodicu od Hrvata (56) koji ih je, kada je vidio da glisiraju ispred obale, pozvao da uplove i vrate brodicu. Počeli su se raspravljati oko povrata novca za najam, a onda ga je udario 34-godišnji Slovak. Dao se u bijeg, a za njime je krenulo još dvoje stranih državljana te su na kraju napali njega i još dvoje ljudi. 

ZAISKRILO ZBOG MESA Koga čega janjetine, komu čemu meni! Na proslavi titule Zagore potukli se zbog pečenog mesa

Zbog svega je na teren izašla i policija. Slovaci nisu htjeli surađivati. Kada im je policija naredila da prestanu s daljnjim narušavanjem reda i mira, 29-godišnji državljanin Slovačke je rukama odgurnuo policajca koji je pao na pod. Nad Slovakom su upotrebljena sredstva prisile. Kada su ga privodili u službene prostorije, on se i dalje odupirao, a udario je još jednog policajca nogom u prsa kada su ga pokušali uvesti u auto. Nastavio se opirati i u službenim prostorijama. 

U službene prostorije su dovedeni 25-godišnjakinja i 34-godišnjak koji je tijekom privođenja vrijeđao policajku i govorio joj pogrdne riječi. 

BILA JE I POLICIJA Širi se uznemirujuća snimka iz jedne zagrebačke škole: Curice se mlate, a osmaši sve snimaju

Kako je izvijestila PU splitsko-dalmatinska, jedan je policajac lakše ozlijeđen, kao i 29-godišnji Slovak koji nije htio liječničku pomoć. 

- Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 29-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela Prisila prema službenoj osobi i uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku, dok su 34-godišnjak i 25-godišnjakinja uz optužni prijedlog odvedeni na općinski prekršajni sud jer je utvrđeno da su ostvarili obilježja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - navode iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • JohnNista 06.06.2023.

    da su uradili milicioneru ako bi priživili onda bi mislili da je ok bubrezima misto u peti

  • Šipumiloma 05.06.2023.

    KAd imamo taj podanički anemični AP stav prema EU onda je očekivano da nas sve skupa tako doživljavaju kao hrpu go...a koje treba gaziti. Zato se i oni Slovenci bahate kod nas, a o Englezima da i ne govorim. Plus što čak i namjerno odu u planine u japankama kako bi se besplatno vratili helikopterom. Sve naplatiti kao u Švicarskoj i o tome obavijestiti sve na JUMBO plakatima koliko košta vožnja helikopterom s Biokova do Splita i začas bi bio red. Kao i sat potrage brodom kad otplutaju na luftiću za vrijeme bure. Brzo bi naučili, ovako ....

  • 05.06.2023.

    Slovaci, Poljaci najgori mogući ljudi. Pogotovo poljaci užas ponašanje, veliki prljavci,prznice ponašanje užas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare