To je to što me zanima!

Kaos u Zagrebu: Bus udario u kombi i 'pomeo' još pet vozila

U lančanom sudaru više vozila na Slavonskoj aveniji na istoku Zagreba u utorak oko 9.30 sati nema ozlijeđenih. Prema prvim podacima koje je navela policija, najprije je autobus udario u kombi...
Vidi originalni članak

Bio sam u autobusu. Izlazio sam iz Zagreba na istok. Naišli smo na lančani sudar u smjeru središta Zagreba, rekao nam je jedan od čitatelja koji je u utorak ujutro snimio lančani sudar na Slavonskoj aveniji na istoku Zagreba. Gužve su ogromne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Navodno nema ozlijeđenih u lančanom sudaru već je jedna trudnica zatražila preventivno liječnički pregled. 

- Autobus je udario u auto, a to je prouzročilo lančani sudar više vozila - rekli su nam u zagrebačkoj policiji. Najmanje sedam vozila se sudarilo.

Još uvijek traje policijski očevid te će se točan uzrok nesreće utvrditi nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Speedbump 07.05.2019.

    Umjesto da zatvaraju kafice i ine radnje zbog par kuna tribali bi kontrolirat cesce prijevoznike i njihove autobuse..Nije isto par kuna i stotine putnika koje ti autobusi prevoze i tehnicki su na margini neispravnog,a neki su je i presli..

  • ozanavg 07.05.2019.

    To je bilo prijepodne. A zakaj je bio kaos popodne?

  • Ciccio 07.05.2019.

    Gazda Črnja Toursa prije nekoliko godina mrtav hladan sa 140 km/h svojim Mercedesom krenuo preticati preko pune crte auto koji je skretao, i napravio frontalku sa jednom Octaviom koja je dolazila iz suprotnog smjera. U nesreći je usmrtio putnicu koja je poginula na licu mjesta od siline udaraca. Gospodin je izašao iz Mercedesa nakon nesreće i prva stvar koju je napravio,nazvao je oca da ga obavijesti kako je razbio auto... Još uvijek nije osuđen za to nedijelo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare