To je to što me zanima!

"Kaos, razbojnici svuda haraju, ne smijemo u auto bez oružja!"

Turisti na otoku St. Martin, koji je pod upravom Nizozemske i Francuske, kažu da je na ulicama najmanje 600 pljačkaša dok vojnici tvrde da svakih 10 minuta uhite po jednog razbojnika...
Vidi originalni članak

Odbjegli zatvorenici i stotine razbojnika naoružanih pištoljima i noževima teroriziraju karipske otoke koje je opustošio uragan Irma. Situacija je toliko teška da su Velika Britanija i Francuska na to područje poslale dodatne policijske snage, a Nizozemska čak i vojsku.

Turisti na otoku St. Martin, koji je pod upravom Nizozemske i Francuske, kažu da je na ulicama najmanje 600 pljačkaša dok vojnici tvrde da svakih 10 minuta uhite po jednog razbojnika. Kradu se televizori, odjeća, nakit...

Kradu i odjeću s lutaka

Sam Branson, sin čelnika Virgina Richarda Bransona, čiji je luksuzni resort na Britanskim Djevičanskim otocima uništen u oluji, upozorio je i da je iz oštećenih zatvora pobjegao velik broj zatvorenika. 

- Na trgovinama su razbijeni izlozi, savijene rešetke, s lutaka i vješalica je skinuta odjeća. Razbojnici su počeli upadati i u hotelske sobe. Svuda je vojska, a auto ni ne smiješ voziti ako nemaš oružje - tvrde očevici za Daily Mail

Gosti zabarakadirani u hotelu: 'U sobi su im i štakori'

Gosti brojnih hotela boje se napustiti te polurazrušene objekte jer ne znaju što će ih dočekati na ulici. 

- Nema vode, tamo sve izgleda poput ratne zone. Zabarikadirali su se u oštećenu kupaonicu, a telefon im uskoro ostaje bez baterije. U sobi su im i štakori u potrazi za hranom - rekao je otac Josa Smarta (26), Britanca koji je s djevojkom Juliom (30) ostao zatočen na St. Martinu. 

'Imamo dvije litre vode i nekoliko sendviča'

Na Kubi je "zaglavio" Britanac Bryce White (26). On i njegova djevojka Sophie Clarke (23) dijele hotelsku sobu s još šest ljudi. Imaju samo dvije litre vode na dan i nekoliko sendviča sa šunkom. 

Nizozemske vlasti kažu da je situacija vrlo ozbiljna, a dodatno ju otežava prekid komunikacija s obzirom da je Irma razorila dobar dio infrastrukture. 

Niti Florida nije pošteđena divljanja razbojnika. Na Facebooku se pojavila snimka pljačke u Fort Lauderdaleu sjeverno od Miamija.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • papalino1 13.09.2017.

    imamo i mi to,samo se ne zove irma nego hdz i ne pljačkaju crnci nego bosančerosi i traje 25 god,pa ti pogodi kome je teže:))

  • Burdus_1 12.09.2017.

    Sadu su nahbeli kada ih dohvate liberalni pederi iz sorosovih vlada zato sto im blate njihove crnce..,

  • bernardaf 12.09.2017.

    eto kako je nastao rasizam. Ima i kod bijelih svakakvih ali ovako čoporativnih ipak nema. To mi izgleda ko da vladaju majmuni. Ne mogu si pomoći ali tako mi izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare