To je to što me zanima!

Kaos u Dubravi: Divljao i urlao na testnom punktu. Gađao je radnike. Snimile ga kamere?

Nepoznati počinitelj je u ponedjeljak ujutro ušao u šator za testiranje i vikao na zaposlenike, govoreći da ne može pokopati majku. Nakon što je razbacao stvari i gađao zaposlenike, muškarac je pobjegao
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija traži muškarca koji je u ponedjeljak ujutro razbijao i demolirao u šatoru za testiranje na koronavirus ispred Doma zdravlja Zagreb Istok u Grižanskoj ulici.

Od zaposlenika koji radi na tom punktu, saznali smo kako je čovjek ušao u šator i krenuo vikati na njih. Ispričao je kako je urlao da mu je majka preminula od vode u plućima, da su joj napisali da je umrla od Covida i da je navodno ne može sahraniti. Potom je krenuo bacati stvari koje su se nalazile u šatoru.

- Bacao je uzorke, frižidere za pohranu uzoraka, kante s infektivnim otpadom te uništio stolce i stol koji inače koristimo za uzimanje uzoraka. S nekoliko predmeta (kanta, prijenosni frižider) je namjerno gađao zaposlenike, a dvoje je uspio pogoditi, srećom bez ozljeda - priča nam jedan od zaposlenika koji je u to vrijeme radio na testiranju. Kaže kako je s drugim zaposlenicima uspio pobjeći do kontenjera za administraciju i zaključati se do dolaska policijske patrole.

SVI TERMINI I LOKACIJE Gdje se u Zagrebu cijepiti za vrijeme blagdana? Donosimo popis svih punktova i ljekarni

Iz zagrebačke policije su nam rekli da je napadač razbacao inventar oko 10 sati u ponedjeljak, a da je šteta minimalna, ali i da je kriminalistička obrada u tijeku. 

Muškarca su navodno snimile i kamere u bijegu, a prema navodima zaposlenika, ovo nije prvi sličan napad na punktu.

-  Glavni problem testnog mjesta je nepostojanje stalne zaštitarske službe iako su zaposleni u testnom punktu nekoliko puta naglašavali važnost postojanja iste zbog učestalih verbalnih, a povremeno i fizičkih napada. Naime testni punkt bio je meta fizičkog napada i uništavanja inventara i 13. prosinca, kad je nama nepoznata ženska osoba fizički napala zaposlenike i uništila određenu količinu brzih antigenskih testova. Ta osoba odgovorna za napad, je identificirana jer ju je policija zatekla na mjestu događaja - rekao nam je zaposlenik.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • amun6 28.12.2021.

    Valjda će platiti štetu. prijenosne frižidere, testove koji su propali (svaki je cca 700 kn) stranicu "šatora" stolce, stolove vrijeme koje je utrošeno za uzimanje uzoraka kao i vrijeme onih koji su dali uzorak, pretrpljeni strah osoblja i pacijenata ili će vlasi poslati poruku da je ovakvo ponašenje prihvatljivo. Oni koji ne mogu vladati sami sobom nek potraže pomoć u jankomiru. Policiju molim nek se ne bavi procjenama štete.

  • Joza Prezaduzeni 28.12.2021.

    Otisao jadan na krivi bunar da pije vodu

  • DameerDijaj 28.12.2021.

    Ne kužim kaj su mu ovi ljudi skrivili? Na svojim su radnim mjestima i rade svoj posao. I ne mogu vjerovat da ovi komentari podrške nisu brisani od moderatora… sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare