To je to što me zanima!

Kaos u Londonu: Veliki požar guta neboder od 19 katova

Požar na istoku grada u blizini financijske četvrti Canary Wharf dogodio se gotovo četiri godine nakon što su 72 osobe umrle kada se neboder Grenfell Tower u zapadnom Londonu pretvorio u pakao
Vidi originalni članak

Vatrogasci u Londonu u petak gase požar na neboderu od 19 katova na istoku grada, dim izlazi s 8., 9. i 10. kata, a hitna pomoć pomaže ljudima na tom području.

Požar gasi oko 100 vatrogasaca, a na mjestu događaja su i bolničari i policija. Londonska hitna pomoć priopćila je da je na to područje poslala svoje ekipe, voditelje kliničkih timova i pomoćna vozila.

- Ljudima pružaju pomoć i ostaju na mjestu događaja, radeći s drugim hitnim službama - rekli su.

NEMA OZLIJEĐENIH Veliki požar u Londonu: Gorjela je poznata turistička atrakcija

Požar na istoku grada u blizini financijske četvrti Canary Wharf dogodio se gotovo četiri godine nakon što su 72 osobe umrle kada se neboder Grenfell Tower u zapadnom Londonu pretvorio u pakao, potpomognut opasnom zapaljivom oblogom.

Obloga koja se koristi na bloku identificirana je kao ključna za brzo širenje požara i od tada je pronađena na zgradama diljem zemlje, što zahtijeva skupo uklanjanje. Ove godine vlada je utvrdila kako će pomoći financirati uklanjanje obloga s visokih stambenih zgrada.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Pig Benis oOo 07.05.2021.

    "Opasna zapaljiva obloga" je stiropor. Ono sto stavljaju na vecinu nasih zgrada. Umjesto kamene vune koja je cca 3x skuplja. Meni je samo drago da se kod obnove nase zgrade nije stedilo na taj nacin.

  • zagorska puntarica opet 07.05.2021.

    400 kvadrata zemlje i mala kucica. Samostojeca. Neprocjenjivo.

  • no sleep 07.05.2021.

    Pale isti oni koji su zapalili i Notre Damme, a vi ih samo pušćajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare