To je to što me zanima!

Kaos u uvali Lapad: 'Ruše nam restoran, ne poštuju presudu!'

Iako je ugovor s tvrtkom Magras i dalje na snazi do 2019. godine, Dubrovačko-neretvanska županija je mimo toga potpisala novi ugovor s novim koncesionarom za restoran u uvali Lapad
Vidi originalni članak

Dva puta smo dobili sudski spor na Upravnom sudu i presudu da je Ministarstvo pomorstva pogriješilo. No njihov pravorijek se ne poštuje. Evo, Dubrovačko-neretvanska županija novom je koncesionaru Dubrovačkim zalascima sunca dopustila da uđu na naš posjed i uzimaju stvari, ogorčeno govori Matea Kraljević (24)

Ugovor na snazi do 2019., a oni potpisali novi

Njezin otac Vedran, vlasnik tvrtke Magras, još je 2005. godine potpisao koncesiju za restoran u uvali Lapad, koja je pomorsko dobro.

Iako je potpisan ugovor i dalje na snazi do 2019. godine, Županija je mimo toga potpisala novi ugovor s novim koncesionarom, Dubrovačkim zalascima sunca.

Ministarstvo je na svoju ruku poništilo odluku o koncesiji koju je dobila tvrtka Magras. 

'Podnijeli smo kaznene prijave'

- Podnijeli smo kaznene prijave protiv odgovornih osoba, sve prijavili DORH-u i od nadležnog suda u Dubrovniku tražili da se obustave radovi i zaštiti naša imovina - rekla nam je Matea Kraljević.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • transmiter 13.12.2016.

    Mislim da je netko spomenuo pravnu državu.Nažalost kod nas toga nema.

  • Igor Petak 13.12.2016.

    Ova država ne vodi brigu o svojim građanima i provedbi zakona nego ih tlači ,izrabljuje i prepušta na nemilost korupciji i lešinarima....

  • ginkoforte 13.12.2016.

    i u pirovcu je gospodin dobio koncesiju otvoriti kafić u prostorima nekadasnje podravke, da bi mu godinu dana kasnije povukli dozvolu za rad i potjerali ga. zasto o tome nitko nista ne prica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare