To je to što me zanima!

Kaos zbog snijega na autocesti Zagreb-Rijeka: Četiri nesreće...

Snijeg na autocesti Zagreb-Rijeka otežava promet svim vozilima. Na području oko tunela Sleme policija je morala intervenirati zbog četiri prometne nesreće. Prema prvim informacijama nema ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Zimski uvjeti na cesti uzrokovali su četiri prometne nesreće na autocesti A6 Zagreb-Rijeka kod tunela Sleme. Policija je potvrdila kako je do prometnih nesreća došlo zbog snijega. Prema prvim informacijama nema ozlijeđenih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz HAK-a javljaju kako su zimski uvjeti na većini cesta u Gorskom kotaru, uključujući autocestu A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2 (od 11:20 sati) i staru cestu kroz Gorski kotar - DC3.

Zabranjen je promet za sva motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i za teretna vozila s priključnim vozilom (zimski su uvjeti i na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Delnica, Čabra i Vrbovskog).

STIŽU OLUJE I ZAHLAĐENJE Izdali alarm za cijelu zemlju: Na Sljemenu pada gusti snijeg

 Kolnici su mokri i skliski u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Zbog povremeno jakih pljuskova kiše moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku.

Vozačima savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • branimir220250 19.03.2019.

    Koliko je samo vozaća glupo kao konj, nisu u stanju kontrolirati ponašanje vozila na snijegu.Samo po plinu pa šta bude.🤮🤮🤮❌

  • 18.03.2019.

    Ako je zbog centimetra snijega kaos onda je u austriji bio smak svijeta. Covjek bi mogao pisati i pisati ali neki ljudi jednostavno ne razmisljaju.

  • 18.03.2019.

    Sastanak ljubitelja ljetnih guma...

Komentiraj...
Vidi sve komentare