To je to što me zanima!

Kapetanu Draganu u zatvoru dosadno i vruće: Kupio je TV!

Kapetan Dragan već se skoro mjesec dana nalazi u splitskom zatvoru. Teško podnosi vrućine pa si je kupio ventilator. A i dosadno mu je pa si je kupio televizor..
Vidi originalni članak

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan trenutno je najpoznatiji pritvorenik na splitskim Bilicama. U istražnom se zatvoru bivši zapovjednik Crvenih beretki i Knindža nalazi već gotovo mjesec dana. 

Od početka svog boravka izražavao je zadovoljstvo smještajem, no ipak ga nešto smeta. Ljeto je, velike su žege, pa i njemu smetaju vrućine. Stoga je odlučio kupit ventilator i tako si poboljšati smještaj. A kako mu je strašno dosadno priuštio si je i televizor. Sada će sigurno lakše podnositi nesnosne vrućine i dosadu.

Sigurno mu je dan uljepšao i posjet australskog i srpskog konzula koji su mu izrazili podršku i ponudili pomoć u svemu što mu je potrebno, donosi Slobodna Dalmacija

Kapetan Dragan krati vrijeme i dvosatnim šetnjama, ali ga izvode odvojeno od ostalih pritvorenika i svaki dan u drugo vrijeme zbog visokog sigurnosnog rizika.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • dobro jutro 05.08.2015.

    Majke ti a da mu i cevape ne donose Steta sto ne moze na krov da postavi antenu

  • bkladarb 04.08.2015.

    Ovo je malo manji zločinac od Sanadera i mnogih hdz-eovih lopova,jer on nam je bio neprijatelj,a VELIKE HRVATINE su izvršile za povjest veliki pohod na dragu nam Hrvatsku i opljačkale ju do temelja

  • leptir53 04.08.2015.

    jel gledao mimohod ??' sigurno je oduševljen ili piše pismo nikoliću da ga izbavi...heheheh

Komentiraj...
Vidi sve komentare