To je to što me zanima!

Kaptol protiv HDZ-a: Misle da Karamarko nije iskreni vjernik

EKSKLUZIVNO: Na Kaptolu kruži uzrečica: "Karamarka nema u Saboru, a kamoli u crkvi". Tražit će da župnici i biskupi javno podrže koaliciju u kojoj je Željka Markić
Vidi originalni članak

Nebo nema miljenike! HDZ je jučer kotirao kao mezimac Crkve, s bianco povjerenjem, ali prelate je počelo smetati to što šefa HDZ-a “nema ni u Saboru ni u Crkvi”, pa će svoju naklonost podariti... Kome? Čitajte u Expressu.

Otkrivamo i tajni plan političke elite koja je našla način da poništi rezultate svih referenduma. Raskrinkavamo i kako je Željko Sabo zaposlio čak “tri Buljubašića” - fiktivno je zaposlio tri osobe koje nisu morale ništa raditi, ali su morale primati plaću. Bravo, Zoki, stvarno se razlikujete od HDZ-a! U analizi otkrivamo koje su manjkavosti hrvatske politike prema Islamskoj državi. Donosimo i indiskrecije o tome kako Neven Mimica noćima ne spava kako bi položio test za EU ministra. Da, u EU idete na test znanja, a kod nas mnogi ne bi prošli ni alkotest. Ma, pitanje je i to. Čitatelji će doznati i tko je “sisački mamut” koji bi na izborima trebao zamijeniti Marinu Lovrić. Donosimo i ispovijest čovjeka kojeg su komunisti strpali u ludnicu nakon intervjua s Tuđmanom. Aco Petrović nam je otkrio kako je obiteljskim blagom spasio Cibonu. Što reći, nego - Express!

>>>Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 372

  • BranimirSoldin 20.09.2014.

    Iz "24 sata express" upoznah nakane Kaptola. U skladu s tim stvari trebaju biti obavljene istovjetno onima prije nekoliko stoljeća ili ništa! Nema tu hoću, neću!! Dakle, prvo organizirati radne akcije sakupljanja drva po šumama, potom nasred Trga bana Jelačića zapaliti veliku lomaču i sve one koji ne podržavaju Inicijativu "U ime obitelji" na čelu sa Željkom Markić, paliti. Egzekutor ne mora imati masku, jer se već sam predstavio. Afganistan će biti nula prema nama! Što se mene osobno tiče, moju vjeru Kaptol sa svojim biskupima i župnicima neće poljuljati!!

  • 20.09.2014.

    molim,sabo zaposlio tri bulju.......:-))))))))))

  • Ain Stein_535 20.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare