To je to što me zanima!

'Karamarka je smijenila velika sila, a ne mala suprugina afera'

Hebrang je otkio zanimljivu teoriju o Karamarku i rekao da je utjecaj jedne velike svjetske sile kriv za Karamarkov pad, a ne afera njegove, tada još nevjenčane, supruge Ane
Vidi originalni članak

Andrija Hebrang je u jutrošnjoj emisiji Poligraf Hrvatskog radija otkrio zanimljivu tezu o Tomislavu Karamarku i razlozima Karamarskova odlaska iz političkog svijeta. 

- Karamarkovo razdoblje završava za mene još uvijek jako upitnim razlogom njegova odlaska. To će tek budućnost pokazati. Može li se rušiti čovjek koji je dobio pet izbora zaredom jer je tada još njegova nevjenčana supruga, prijateljica, imala neku firmu s nekim tko je savjetnik nekoga trećega? To je plitka izmišljotina za razlog i besmislica - navodi Hebrang.

- Prvi i najvažniji razlog Karamarkova pada je međunarodni plan, odnosno utjecaj jedne velike sile na razvoj događaja oko INA-e - rekao je Herbang koji nije htio otkriti koja je to velika sila jer mu je dosta sudskih tužbi koje mu u zadnje vrijeme stižu na adresu.

- Drugi je razlog Karamarkova pada njegova najava kako će sprovesti lustraciju i nastaviti istraživanja ratnih zločina iz 1945. godine i kasnije. Karamarko se oteo svjetskom političkom "mainstreamu", a neću vam reći koja velika politička sila stoji iza svega. Ta sila nije htjela da čeprkamo po prošlosti. Sve mi je tada bilo jasno i poslao sam Karamarku SMS. Nadam se da ga još čuva jer sam napisao:"Ovo je početak tvojeg kraja". I četiri mjeseca poslije, to se ostvarilo - zaključio je Hebrang.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • Namrad 01.10.2016.

    Zasto brisete komentare koji su istina.Tacni.A odnose se na lustraciju u Hebragovoj zastiti Karamarka.Znam jos finih detalja kao i Vas list .ali brisanjem postenih komentara nedobiate nista samo to govori o Vama

  • VesnaLovreta 01.10.2016.

    ..a joj još jedna teorija zavjere...bome čini mi se da smo na samon vrhu po njihovom broju na svijetu,stalno neko nekome meće

  • liliana 01.10.2016.

    Hebrang kaže istinu,Karamarko je smijenjen da ne bi čeprkao po prošlosti.Ja znam koja je to sila,ali svaka sila za vremena.Most i Plenković su proizvod te sile i nabačeni nam .Sve je nama jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare