To je to što me zanima!

Karamarko: Franjo Tuđman je ostvario snove svoga naroda

Na današnji dan prije 93 godine rodio se prvi hrvatski predsjednik. Tu su obljetnicu, u Velikom Trgovišću ispred Tuđmanove rodne kuće, obilježili članovi HDZ-a
Vidi originalni članak

Na današnji dan prije 93 godine rodio se prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman. Tu su obljetnicu, u Velikom Trgovišću ispred Tuđmanove rodne kuće, obilježili članovi HDZ-a.

Izaslanstvo stranke predvođeno njenim predsjednikom Tomislavom Karamarkom položilo je cvijeće i vijenac pred kućom i zapalilo svijeće. 

- Franjo Tuđman ostvario je snove svoga naroda. Bio je obnovitelj hrvatske države, prvi hrvatski predsjednik, prvi predsjednik HDZ-a koji je imao jasnu viziju kako Hrvatsku uvesti u EU i NATO – rekao je Karamarko. 

Čelnik oporbe komentirao je i izjavu Zorana Milanovića koji je izjednačio uloge Tita i Tuđmana riječima "kakvi su takvi su, ali su naši". 

- Ta izjava dovoljno govori o Milanoviću koji izjednačava Tita kao zločinca, koji je okrvavio svoje ruke i rekao kako će prije Sava poteći prema Triglavu, nego Hrvatska biti samostalna s povijesnom ulogom osnivača neovisne Hrvatske, i prvog hrvatskog predsjednika - kaže Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 270

  • ben hur panonius 16.05.2015.

    snovi su na jednoj a stvarnost na drugoj strani,mladi,školovani ljudi koji odlaze i koji su spremni raditi bilo što pokazatelj su koliko smo ostvarili snove,

  • jabuka5 15.05.2015.

    Otac Hrvatske Domovine , zauvijek . Veliki je to čovjek i svaki hrvat je ponosan na njega ..

  • kokaza5 15.05.2015.

    A "gospon" skuplja političke bodove na Franji sve u nadi da će narod povjerovati kako su jednako vrijedni. Previše Tudjmana na usnama u nedostatku prave karizme. Iskreno se nadam da te narod čita i da će odlučno ne biti tebi kao premijeru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare