To je to što me zanima!

Karamarko: Ja sam pristojan i fin, a Milanović je bio vulgaran

Ono nije bilo preoštro. Ono je bilo agresivno, vulgarno i nepristojno, a u svemu je sudjelovao i asistirao Leko, prozvao je Karamarko premijera Zorana Milanovića
Vidi originalni članak

Nakon što je premijer na sjednici Vlade priznao kako je možda preoštro opoziciju pozvao na razum, javio se predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. 

- Ono nije bilo preoštro. Ono je bilo agresivno, vulgarno i nepristojno, a u svemu je sudjelovao i asistirao Leko - prozvao je Karamarko premijera Zorana Milanovića i predsjednika Sabora Josipu Leku. 

Milanović je Karamarku zamjerio što sve svodi na nogometni rječnik (1:0, 2:0 za HDZ). 

- Ja sam bio pristojan i fin - rekao je Karamarko. 

Dodao je kako je premijer cijelu predstavu u utorak u Saboru izveo kako bi mogao progurati rečenicu o dvotrećinskoj većini. Naglasio se kako se Milanović lijepo brine o svojim interesima. 

'Uz takve skrbnike za nacionalni interes neprijatelji nam nisu potrebni'

- Lijepo ću podsjetiti da je njegov prvi potpredsjednik, kako oni sebe nazivaju, prvi, drugi, treći, Čačić rekao da tamo neki luđaci razmišljaju o Pelješkom mostu pa su 15 dana pokušavali naći neko rješenje. Imali su ih 68, kako to premostiti, htjeli su tunel ispod mora, nadvožnjak preko Bosne, specijalne trajekte i podmornice. Sve su htjeli samo ne most. A to je stvar nacionalnog interesa - rekao je Karamarko te dodao kako nam uz takve skrbnike za nacionalni interes neprijatelji nisu potrebni.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • arsta 22.09.2012.

    nisi ti pristojan i fin ti si covjecja ribica, s nula karizme i nula stava, da ga nego osmari i dalje bi ga onako blijedo gledao kao da je sprovod, jebes takvu pristojnost

  • dren_1 21.09.2012.

    Trebali su svi iz HDZ-a šutjeti i bili bi pristojni i fini. Kakova konstatacija nakon nekoliko dana?

  • SunTzu 21.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare